miercuri, 1 februarie 2017

01.02.2017


Astăzi, stăm bine la capitolul creativitate, aşa că avem inspiraţie, mai ales dacă avem de realizat un proiect nou, un proiect grafic sau artistic, precum şi orice are legătură cu arta.

Să lăsăm, aşadar, inspirația să curgă prin noi, să îi dăm viaţă, pentru că este posibil să fi căutat de mult timp o idee, aceasta să fi venit, tot de mult timp dar, din cauză că nu ne-am lăsat liberi, nu am recepţionat-o.

Este o zi cu mai multe tendinţe. Pe de o parte avem tendinţa de a ne izola, de a ne retrage într-un loc mai liniştit, de a ne îndepărta astfel de "gălăgia" din jurul nostru. 
Este posibil să simţim nevoia de a crea în linişte, de a fi doar cu noi pentru a da viaţă lucrului pe care dorim să-l creăm.

Pe de altă parte, avem tendinţa de a fi şarmanţi, de a fi în centru atenţiei, de a capta privirile celorlalţi, de a face "baie de mulţime". Ne place să fim admiraţi şi ne luăm energia din această admiraţie. 

Atenţie la mesajele cu tentă sexuală care pot fi transmise, pentru că pot fi percepute greşit de ceilalţi!

Atenţie la tendinţele violente de astăzi, la enervare şi la ură. Ar fi bine să privim problemele detaşat, pentru că există tentaţia de a ne lăsa duşi de val.

Atenţie la comunicare, pentru că, pe de o parte putem fi percepuţi greşit de către ceilalţi, iar de pe altă pot apărea dificultăţi în găsirea cuvintelor potrivite.

Atenţie la minciună şi la folosirea ei!

Atenţie la comunicarea cu Universul! Avem tendinţa de a ne îndepărta de acest lucru astăzi, ceea ce poate constitui un adevărat test în acest sens.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu