joi, 2 martie 2017

02.03.2017


Astăzi, în prim-plan avem vindecarea şi, dacă ne uităm mai atent pe mandală putem observa că avem o multitudine de elemente de vindecat, pentru fiecare manifestându-se mai mult sau mai puţin în funcţie de mandala personală.

Avem, în primul rând de vindecat lenea, comoditatea pe care o simţim atunci când vrem să demarăm ceva. Pentru astfel de persoane orice activitate începe cu o pauză, timp în care îşi consumă tot elanul pe care începuseră să-l aibă, şi uşor, uşor se demotivează.
Trecerea peste lene şi comoditatea este modul în care se pot vindeca. Iar dacă tot sunt maeştri ai amânării, atunci ar fi bine să amâne amânarea ... şi s-ar putea să le iasă. 😃

Avem, de asemenea, de rezolvat impulsurile sexuale şi ar fi bine să le vindecăm prin transmutare, astfel încât să folosim energia astfel obţinută. Dacă nu sunt rezolvate, aceste impulsuri pot duce la furie sau la exacerbarea dorinţelor sexuale, ajungându-se până la perversiuni sexuale.

Alt element de vindecat este comunicarea, pe care nu o prea îndrăgim astăzi. Este posibil să avem logoree astăzi, în care nu spunem nimic concret, pentru că, în realitate fugim de ceea ce avem de spus.

Energia zilei sprijină foarte bine toate activităţile care ajută la vindecarea oamenilor, amplificându-le astfel.

Pe de altă parte, continuăm activitatea fizică începută ieri, bineînţeles dacă trecem peste lene, dacă avem curajul să demarăm, curaj care ne aduce şi bani.

Este o zi foarte bună pentru artă, pentru manifestat bucuria vieţii prin intermediul artei, pentru experimentat lucruri şi tehnici noi, mai ales că energia creativă este la un nivel foarte ridicat şi ar fi păcat să o irosim.

Cei care nu se simt în largul lor şi au diverse temeri, care le scad vibraţia, pot compensa acest lucru prin intermediul rugăciunilor.

Să fim atenţi să nu ne izolăm de ceilalţi, pentru că avem tendinţa de a o face.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu