vineri, 24 martie 2017

24.03.2017

Astăzi avem tendinţa de a ne crea un Avatar, de a juca multe roluri, de a avea multe măşti. Aşa că este un bun moment pentru a ne analiza ce anume roluri preferăm să jucăm şi mai ales, de ce? 

Sunt rolurile pe care ni le-am dorit întotdeauna să le jucăm, dar nu am avut curaj sau sunt rolurile pe care le stăpânim cel mai bine şi pe care le scoatem la suprafaţă doar în anumite momente?

Cât de mult conştientizăm rolul pe care îl jucăm şi cât de mult ne face plăcere să jucăm acel rol?

Cum ne simţim în spatele măştii, rolului şi ce anume am dori să schimbăm la el?

Suntem seducători astăzi şi vrem să-i facem pe ceilalţi să se întoarcă după noi şi să ne admire. Numai că sub masca şarmantului se poate ascunde un adevărat timid, care doreşte să ascundă acest lucru.
Pe de altă parte, sub masca şarmantului se poate ascunde un seducător de profesie care nu se dă în lături la a se folosi de minciună şi manipulare pentru a-şi atinge scopul.

Este o zi foarte bună pentru scris. Mentalul ne sprijină, numai că puţină meditaţie nu ne-ar strica, ajutându-l să se calmeze şi să se concentreze la ceea ce are de făcut.

Dacă energie sexuală dă în clocot, avem la dispoziţie rugăciunea pentru sublimarea ei, Totodată, putem apela foarte bine la tehnicile de Tantra.

Să fim atenţi la tentaţiile şi la excesele culinare!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu