vineri, 3 martie 2017

03.03.2017


"Iubirea schimbă tot" spune un vers dintr-o melodie şi ziua de astăzi intenţionează să ne demonstreze tocmai acest lucru.

Este o zi în care ne este mult mai uşor să ne exprimăm sentimentele, să ne deschidem faţă de ceilalţi, dar în primul rând faţă de noi înşine.

Fiind o zi cu multă creativitate, astăzi creăm şi transmitem cu uşurinţă mesaje de iubire, mai ales dacă punem suflet în conceperea lor. Cupidon ne ajută să fim cât mai originali.

Totodată, astăzi manifestăm mai multă iubire faţă de noi înşine, ne apreciam la adevărata noastră valoare şi tot astăzi putem decide să nu-i mai lăsăm pe alţii să ne spună ce este mai bine pentru noi.


De asemenea, astăzi suntem buni comunicatori, persuasivi, "avem cuvintele la noi" cum se spune. Îi putem determina uşor pe cei din jur să facă ceva noi pentru că ştim ce să spunem, cum să spunem şi când să spunem. Totodată, ne place să fim în centrul atenţiei şi captăm repede audienţa cu modul nostru de a comunica.


Este o zi în care ne implicăm în cauze legate de natură, susţinem puncte de vedere în privinţa protejării mediului înconjurător şi îi convingem pe alţii să ne urmeze în cauzele noastre.

Putem să ne petrecem ziua în mijlocul naturii, mai ales după atâtea luni de "hibernare", ceea ce ne-ar putea ajuta să ne reconectăm cu pământul şi să ne împământăm mai bine.

Să fim atenţi la tendinţele de lene, de amânare, precum şi la cele de izolare, de retragere departe de lume.

De asemenea, atenţie la tentaţia de a minţi şi de a ne minţi pe noi înşine, precum şi la utilizarea manipulării!


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu