miercuri, 29 martie 2017

29.03.2017


O zi a cărei energie scoate la iveală pustnicul din noi, cu toate elementele sale definitorii.

Este o zi în care simţim nevoia să ne retragem puţin din prim-plan, să ne izolăm puţin de ceilalţi, să plecăm mai departe de agitaţie. 

Totodată, astăzi preferăm să folosim mai mult comunicarea indirectă decât să vorbim în faţa oamenilor. De aceea momentul nostru de singurătate ne poate oferi inspiraţie pentru ceea ce dorim să transmitem mai departe.

Să ne dăm aşadar voie să luăm o pauză, pentru că este spre binele nostru, detaşarea faţă de cotidian ajutându-ne să ieșim din schemele zilnice, să ne regăsim pe noi, creativitatea noastră, să ne redefinim linia pe care vrem să mergem.

Rugăciunea ne poate ajuta astăzi, pentru că prin ea comunicăm cu Universul, ajutându-ne să ne limpezim mintea şi să ne auzim mult mai puternic vocea interioară. Tot prin rugăciune aducem şi linişte în sufletul nostru, iar inima noastră se va simţi cu siguranţă mult mai bine.

Mişcarea este şi ea favorizată astăzi, mai ales cea făcută în mijlocul naturii.

Să ne manifestăm creativitatea artistică pentru că ea este o formă a comunicării indirecte.

Să fim atenţi la provocările pe care le avem pe tăinuirea adevărului.

De asemenea, să fim atenţi şi la modul în care ne raportăm la bani astăzi, iar dacă mai avem probleme în a-i accepta pe deplin în viaţa noastră, astăzi este un bun moment pentru  a ne obiectiva şi vedea unde mai avem de lucrat în această privinţă.

Tot astăzi s-ar putea să primim provocări pe linia iubirii, pentru a vedea blocajele pe care le avem în manifestarea ei.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu