miercuri, 15 martie 2017

15.03.2017

Munca fizică este cea care ne îmbie cu energia ei astăzi. Putem alege să beneficiem de vibraţia zilei şi să realizăm acele activităţi care presupun muncă fizică şi pe care le-am tot amânat sau sau putem alege să lenevim.

Ar fi de preferat prima variantă, în condiţiile în care ne ajută să ne mai deblocăm energia stagnantă de pe meridiane.

Munca fizică şi sportul ne pot ajuta să scăpăm de energia negativă pe care o acumulăm de-a lungul zilelor în care nu facem mişcare, ne ajută să ne punem muşchii la lucru şi ajută organismul să se refacă mult mai uşor. De aceea avem nevoie de mişcare, fie că vorbim de cea din grădină, fie de cea realizată prin intermediului sportului.

Totodată, astăzi reuşim să atragem mult mai uşor banii, fie ca recompensă directă pentru munca efectuată, fie în viitor când vom câştiga pe de urma roadelor muncii efectuate astăzi.
Atenţie totuşi, la greşelile pe care le putem face faţă de bani!

Dacă alegem munca fizică suntem sprijiniţi şi de creativitate, ceea ce ne permite să venim şi cu idei de îmbunătăţire a activităţii noastre.

Rugăciunea este şi ea prezentă în viaţa noastră astăzi, ajutându-ne să ne calmăm orgoliul care dă tendinţe de inflamare. De asemenea, tot prin rugăciune reuşim să evităm minciuna şi să ne axăm pe adevăr. Mătăniile sunt mai eficiente astăzi şi reuşim să le facem mai uşor.

Este posibil ca unii dintre noi să aibă tendinţa de a sta sau lucra mai mult singuri astăzi, aşa că este bine să-i lăsăm în pace. Este modul lor de a-şi manifesta tiparul de pustnic din alte vieţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu