marți, 7 martie 2017

07.03.2017


Când îi dai unui copil o cutie nouă cu plastilină, îi dai de fapt posibilitatea de a modela ceva nou, de a da frâu liber imaginaţiei şi energiei creatoare. Important  este să-i dai "materia primă" de la care să pornească, pentru că restul se găseşte la el. A interveni şi a-l ghida spre ceva ce noi credem că ar arăta bine sau ar fi frumos, ar fi o greşeală pentru că ar îngrădi ceea ce el vrea să exprime.

Astăzi, Universul ne dă o "cutie de plastilină" cu care vrea să creăm, să trecem dincolo de limitele actuale. Este vorba despre energia creatoare, dătătoare de viaţă, pe care noi o putem folosi în ce scop dorim, atâta timp cât o punem în slujba evoluţiei noastre şi a modului de exprimare a Sinelui. De aceea, Universul nu intervine, lăsându-ne pe noi să o modelăm cât mai original posibil.

Luna aceasta comunicarea indirectă are diferite provocări care o limitează să se exprime, dar energia de astăzi ne permite să trecem peste aceste limitări şi să creăm. Pe de o parte scrisul este încurajat astăzi, cu condiţia să evităm zona religioasă şi să nu denigrăm alte religii. Pe de altă parte arta este încurajată să se exprime, aşa că astăzi este un bun moment să ne dedicăm artei, indiferent de forma prin care o exprimăm, să permitem Sinelui nostru să-şi manifeste creativitatea.

Este o zi foarte bună pentru a da viaţă în natură, pentru  a semăna semințe, a planta pomi şi flori. 

Pentru cei care-şi doresc copii, energia zilei favorizează conceperea lor. Ceilalţi, se pot folosi de energia sexuală pentru a o transmuta şi pentru a-şi creşte astfel nivelul energetic.

Banii fac un apel la noi şi ne roagă să ne armonizăm cu ei, să învăţăm să-i iubim, să învăţăm să-i cheltuim cu bucurie, pentru că acolo unde găsesc bucurie, acolo preferă să stea sau să se întoarcă.

Să evităm să ne izolăm şi să comunicăm permanent cu Universul.

De asemenea, să evităm să minţim pentru că vom fi descoperiţi repede.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu