vineri, 31 martie 2017

31.03.2017

Sfârşitul acestei luni vine cu multă vitalitate, dar şi cu tensiune.

Pe de o parte avem multă energie, punem lucrurile în mişcare şi putem concretiza realizarea unor acţiuni pe care le-am tot amânat, iar pe de altă parte avem o stare de irascibilitate, plus tendinţa de a ne manifesta impulsurile violente.

De aceea, astăzi este nevoie să medităm, să ne liniştim şi să trecem peste această zi fără a rezona cu energiile mai joase. Ar fi bine să evităm să răspundem la provocări, fie că sunt de natură verbală sau fizică.

În privinţa comunicării, fugim cumva de comunicarea verbală, cea faţă în faţă şi ne refugiem în cea indirectă, care astăzi se manifestă mai mult prin artă şi creativitate.

Este, de asemenea, o zi plină de energie sexuală, pe care o putem folosi pentru conceperea de copii sau o putem foarte bine transmuta în energie pe care să o direcţionăm către diferite situaţii de viaţă sau pentru a da putere intenţiilor noastre.

Mare atenţie la minciună astăzi, pentru că există tendinţa de a apela la ea. De asemenea, să nu permitem orgoliului să se umfle-n pene.

Pe cât posibil să evităm lenea de astăzi, iar puţină muncă fizică în mijlocul naturii ne-ar prinde foarte bine.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu