miercuri, 22 martie 2017

22.03.2017

Universul consideră că zilele acestea avem nevoie să ne deschidem cât mai mult către comunicare, aşa că ne facilitează, prin energiile trimise, să facem acest lucru. 

De fapt, prin tot ceea ce "pune la cale", Universul creează contextul prin care să fim stimulaţi să comunicăm cât mai mult, mergând de la provocare până la a ne "împinge" efectiv în situaţii în care, de voie, de nevoie, comunicăm.

Astăzi, în mod special, se manifestă ambele forme de comunicare, aşa că cei "muţi" nu prea au scăpare. 

Indiferent de modalitatea de comunicare folosită, astăzi suntem mult mai înclinați să ne utilizăm sentimentele şi să punem mai mult suflet în ceea ce transmitem. Totodată, este şi un bun moment de introspecţie a noastră în privinţa reţinerilor pe care le avem în a comunica, iertându-ne, în final toate aceste frici şi manifestând mai multă iubire faţă de noi înşine.

Creativitatea ne este din nou alături, ala că suntem susţinuţi din nou pentru a ne exprima prin artă, prin frumos.

Scrisul este şi el bine aspectat astăzi şi în unele din zilele care urmează, aşa că ar fi bine să punem "osul la treabă" şi să scriem, inspiraţia venind mult mai uşor.

Să evităm excesele de natură sexuală, să ne folosim mai bine de tehnicile de Tantra şi să sublimăm această energie. De asemenea, să fim atenţi la inflamarea orgoliului.

#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu