luni, 13 martie 2017

13.03.2017


Atunci când comunicarea întâlneşte intelectul, ceea ce se spune este la un alt nivel, iar modul în care se spune este prin intermediul scrisului. 

Este momentul în care intelectul, care a acumulat informaţii de-a lungul timpului, le organizează şi le transmite şi celorlalţi, pentru a-i face să înţeleagă lucrurile pe care le-a înţeles el. 

Frumuseţea constă în paradoxul combinării vibraţiei lui 5 cu cea a lui 7, două numere care, luate separat, arată multă individualitate, dar care, puse împreună trec de la individualitate la dăruire, pentru că aleg să împartă cu ceilalţi informaţiile pe care deţin, pe care le-au strâns de-a lungul timpului, impresiile momentelor pe care le-au trăit, astfel încât să ajute pe cei care le citesc.

Dăruind, prin intermediul scrisului, din cunoaşterea noastră, vom putea observane eliberăm de informaţiile pe care le deţinem până în acel moment, dându-ne voie să primim altele noi, de pe un palier superior, reuşind astfel să evoluăm treaptă cu treaptă, atât timp cât ne menţinem obiceiul de a da şi celorlalţi din "înţelepciunea noastră".
Nu se poate pune apă proaspătă într-un urcior care este deja plin. Este nevoie, în primul rând, ca acesta să fie golit de vechea apă, pentru a o aduce pe cea nouă.

Astăzi este şi o zi de vindecat mentalul, de înţeles faptul că este, de multe ori, prizonierul tiparelor şi schemelor de gândire, aşa că este un bun moment să iasă din ele şi să-şi înţeleagă rolul pe care îl are în viaţa aceasta.

Iar toate aceste lucruri de astăzi este nevoie să fie făcute cu multă iubire, în primul rând faţă de noi înşine, pentru că numai iubindu-ne ne dăm voie să primim şi să acceptăm în viaţa noastră tot ce este mai bun pentru noi şi pentru evoluţio noastră.

Arta continuă şi astăzi să fie sprijină energetic, aşa că este un prilej bun pentru a ne manifesta prin ea.

Astăzi este bine să evităm minciuna şi orgoliul şi să fim atenţi să nu lăm mentalul să se piardă în scenarii obositoare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu