marți, 14 martie 2017

14.03.2017


Indiferent cât de mult timp vom aloca astăzi meditaţiei, cumva în anumite moment de linişte ale noastre tot vom primi diverse informaţii care să ne facă să ne punem mai multe întrebări despre noi, despre direcţia în care curge viaţa noastră şi ceea ce am înţeles până acum din ea.

Este o zi în care putem avea revelaţii, în care putem primi cu uşurinţă idei şi în care ni se transmit acele mesaje de care tot "fugim", pe care nu dorim să le recepţionăm de teamă că vom fi nevoiţi să ne schimbăm şi să ieşim din "măreaţa" noastră zonă de confort şi să învăţăm lucruri noi. 

Oricum ceea ce trebuie să se schimbe, se va schimba. De noi depinde doar modul în care recepţionăm această schimbare şi cât de mult dorim să ne implicăm proactiv, pentru că altfel vom fi nevoiţi să ne implicăm reactiv.

Aşa că, la început de primăvară pe stil vechi, vă provoc să vă ascutaţi "mesageria vocală" cu mesajele pe care Universul le-a pus acolo şi care conţin direcţiile optime de urmat în perioada următoare, tocmai pentru a nu ne mai plânge că noi nu ştim ce avem de făcut în viaţă şi că Universul nu ne trimite şi no un semn-două. Cred că ne-a trimit sute, şi tot sute am refuzat să ascultăm.

Să lăsăm mentalul să "latre" singur şi sa-i dăm ceva de învăţat, iar noi să ne vedem de comunicarea noastră cu Universul.

Să avem deschidere în faţa mesajelor primite astăzi!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu