miercuri, 1 martie 2017

01.03.2017

Munca şi banii caracterizează această zi de început de primăvară. Este momentul în care "punem în cuier" hainele de iarnă, simbolizând astfel încheierea "hibernării" şi le luăm pe cele de primăvară, care simbolizează munca şi planurile pe care le facem pentru perioada următoare.

Este o bună zi pentru a face planuri, pentru a trasa liniile pentru următoarele trei luni, dar oricât de mentali am fi, ar fi bine să lăsăm loc şi pentru modificări, pentru că oricum nu le putem anticipa pe toate în acest moment.

Ziua de astăzi vine cu deschidere către munca fizică, către curăţenia de primăvară pe care o putem face în casă, la birou sau în grădină. În special afară, în grădină, pregătim terenul pentru cultura de anul acesta, pentru pomii pe care vrem să-i plantăm sau florile pe care le sădim.

Vrem să facem schimbări, să mutăm mobila sau să aruncăm din lucrurile vechi, să redecorăm, să vopsim, să împrospătăm, iar creativitatea este de partea noastră. Pur şi simplu nu ne mai place ceea ce a fost până acum şi vrem să aducem un aer proaspăt. 

De asemenea, vrem să ne schimbăm şi pe noi, în special modul de a gândi şi de a face lucrurile, aşa că este o zi foarte bună pentru a începe să modificăm comportamente, să renunţăm şa obiceiurile vechi, să ne curăţăm de tiparele care ne-au condus atâţia ani.

Banii ne zâmbesc şi ei la acest început de primăvară şi ne cer să ne debarasăm de vechile tipare pe care le-am avut, să începem să-i iubim mai mult, să ne armonizăm cu ei şi să ne deschidem complet în faţa lor. La urma urmei nu ei sunt de vină de problemele noastre financiare, ci noi care nu am învăţat încă să lucrăm cu ei, să nu ne mai fie frică de ei, să nu-i mai privim cu suspiciune şi ca pe ceva rău, pentru că nu ei sunt răi, ci ceea ce facem noi cu ei poate fi rău.

Rugăciunea ne poate ajuta astăzi să trecem peste unele impulsuri mai violente şi ne menţine vibraţia ridicată.

În cazul în care ne simţim devitalizaţi, transmutarea energiei sexuală ne poate ajuta ne poate ajuta să ne revenim.

Este bine să evităm minciuna şi lenea astăzi.

O primăvară frumoasă să avem!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu