luni, 20 martie 2017

20.03.2017


Comunicarea este cea care caracterizează ziua de astăzi, pe toate planurile. 

Indiferent că este în formă scrisă, verbală sau prin intermediul sentimentelor şi emoţiilor, comunicarea este acea energie care permite tuturor elementelor din Univers să fie conectate, să transmită unele către celelalte informaţie şi energie, asigurând astfel procesul de evoluţie.

Chiar dacă mântuirea este individuală, în final ceea ce ne ajută să o obţinem este cât de mult am reuşit să creştem şi cât de mult i-am ajutat pe ceilalţi să crească, iar această creştere nu se poate face fără comunicare.

Primim şi dăm permanent informaţii, iar dacă nu o facem, apar boli, în funcţie de nivelul la care trebuia să o facem. De ce? De ce doreşte Universul să ne îmbolnăvim? Păi nu doreşte. Iar dacă ne punem această întrebare arată cât de puţin am înţeles noi Universul şi relaţia pe care o avem cu El. Universul doreşte ca noi să comunicăm permanent unii cu alţii, să ne ajutăm reciproc să evoluăm pentru că fiecare poate fi în acelaşi timp şi profesor şi student.

Inclusiv rugăciunea, pe care noi o percepem ca pe o modalitate prin care cerem ceva de la Univers, este în realitate o formă de comunicare cu Universul, pentru că primim răspuns la rugăciunile noastre numai că nu întotdeauna suntem capabili să recepţionăm sau să înţelegem mesajul primit.

Să manifestăm aşadar comunicarea, să o facem cu iubire şi compasiune, dar mai ales să evităm să ne închidem în noi, pentru că această izolare este, de fapt, o fugă de ceilalţi.

Să evităm izolarea şi în relaţia cu Universul, să practicăm ruciunea, ceea ce ne va ajuta să evităm probleme cu inima.

Totodată, astăzi este şi o zi de mişcare, de muncă fizică, de câştigat bani şi de ignorat lenea. 😀

Să evităm minciuna şi manipularea şi să spunem adevărul.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu