joi, 16 martie 2017

16.03.2017


Bucuria este nota dominantă a acestei zile, în care ne jucăm şi ne exprimăm cel mai bine prin artă.

Ne exprimăm în cele mai creative forme posibile şi avem tendinţa de a explora domenii noi, pe care până acum nu le-am dat atenţie, iar acum a venit momentul să le utilizăm în a scoate la suprafaţă energia creativă din noi. 

Ar fi bine să dăm credit tuturor ideilor creative care ne vin, să nu cenzurăm una sau alta, ci să mergem către ele, cu sufletul deschis, pentru că până la urmă se vor cerne şi vor rămâne cele care ne pot ajuta cel mai mult în exprimarea personalităţii noastre.

Creativitatea şi arta vin ca forme de vindecare, care ne ajută să ne înţelegem mai bine, să deblocăm din noi potenţialul creativ. De aceea este bine să fim atenţi la mesajele pe care Universul ni le transmite şi să ascultăm ghidarea Sa fără a punea pre multe întrebări sau a le trece prea mult prin mentalul nostru. Şi formele "banale" de vindecare pot debloca diverse energii care altfel ne-ar bloca evoluţia.

Totodată, putem aduce vindecare tiparelor noastre mentale, renunţând la cele care nu ne-au adus niciun beneficiu, ba mai mult, ce-au blocat mereu. Este momentul să ne preocupă mai mult de gândurile noastre pentru că ele ne determină acţiunile la nivelul subconştientului şi astfel ajungem să determinăm exact opusul lucrurilor dorite.

Să ne folosim, aşadar de meditaţie, pentru a primi mesajele necesare vindecării noastre şi să evităm, pe cât posibil să ne risipim în toto felul de acţiuni care ne consumă timpul şi nu de aduc beneficii, astfel spus, să luăm taurul de coarne şi să nu mai căutăm tot felul de scuze, pentru a nu face ceea ce este bine pentru noi.


#mandaledelumina #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu