miercuri, 8 martie 2017

08.03.2017


Indiferent că suntem adulţi sau copii, poveştile ne-au fascinat dintotdeauna.

Spuse sau citite la gura sobei sau pur şi simplu pe canapea, ele au darul de a ne face să evadăm din realitatea în care trăim şi să pătrundem în cea pe care povestea o creează în faţa noastră.

Succesul poveştilor depinde de cât de mult reuşesc să transmită celorlalţi emoţie şi cât de amănunțit descriu lucrurile tocmai pentru a ne stimula imaginaţia să lucreze.

Astăzi de o zi de poveşti, dar mai mult de scris poveşti, pentru că în continuare este nevoie de ele. Chiar dacă nu recunoaște, fiecare om îşi doreşte ca, din când în când, să se întoarcă la copilărie, să evadeze din realitatea în care se simte ostatic şi să se refugieze acolo unde Spiritul lui se simte în siguranţă, adică în poveşti.

Să scriem aşadar poveşti, dar să o facem în maniera în care să ne lăsăm deschişi la ghidarea Universului, pentru a deveni astfel un canal prin care să se transmită informaţia către ceilalţi.

Cei care au de scris ar fi bine să lase comoditatea la o parte şi să se apuce de treabă, pentru că energia zilei vine să ne ajute să trecem peste blocajele pe care le resimţim atunci când vrem să scriem şi care, în marea lor majoritate, sunt determinate de mentalul nostru.

De asemenea, tot astăzi ne putem ocupa de amenajarea grădinii, de lucrat mai mult în natură, reuşind astfel să trecem peste comoditate.

Să fim atenţi la situaţiile mai dure care pot apărea, precum şi la orgoliul care se poate inflama.


#mandaledelumina #bucurativadeviata #spargemtiparele #evolutiespirituala #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu