luni, 6 martie 2017

06.03.2017


Universul îşi alege oamenii prin care lucrează într-un anumit domeniu şi le dă misiuni. Este ceea ce numim noi scop în viaţă sau misiune personală şi pe care, de cele mai mult ori o avem sub nas, dar din cauză că nu vrem să o vedem o căutăm mereu. 

Este ceea ce ne pricepem cel mai bine să facem. Nu întotdeauna ne place, pentru că neacceptând-o fugim de ea crezând că este cel mai lucru care ni se putea întâmpla. Şi astfel de uităm în ograda altora şi oftăm văzând cum alţii "au tras lozul câştigător", având o misiune "uşoară" , iar noi ne-am "procopsit" cu "cea mai grea misiune posibilă". Şi facem acest lucru de pe margine, fără "a încerca apa" să vedem dacă este caldă şi presupunând noi că nu este. 

Este un mod des întâlnit de neasumare a misiunii personale şi astfel ne întrebăm de ce suntem nefericiţi? De ce nu se leagă lucrurile? Şi bineînţeles veşnica întrebare: când o să-mi fie şi mie bine? Simplu: atunci când o să ai curajul să "introduci degetul în apă" să vezi dacă este caldă, atunci când o să-şi asumi rolul pe care l-ai convenit cu Creatorul şi pentru care ai primit o serie de potenţiale, dar care nu se declanșează pentru că tu încă eviţi să intri pe misiunea ta.

Şi peste toate acestea, mai este o veste proastă: Universul nu o să aştepte după tine la infinit şi, misiunea ta o va primi altcineva, cu tot cu potenţialele. 

Aşa că decât să stăm pe marginea drumului şi să facem presupuneri despre unde va duce, mai bine am porni pe el şi am începe să ne bucurăm de darurile pe care le vom primi pe parcurs.

A vorbi altora, a-i învăţa, este o formă superioară de comunicare. Prin ea şi prin oamenii care o practică, Universul doreşte să transmită informaţii care să-i ajute pe oameni să se schimbe, să evolueze. Marea majoritate a celor chemaţi să facă acest lucru sunt, pe de parte, cei mai mari timizi, dar care, prin exerciţiu şi învăţare, ajung să fie unii dintre cei mai buni profesori sau vorbitori. 

Astăzi, Universul ne cheamă să dăm informaţii celorlalţi, să le vorbim din suflet, tocmai pentru a recepţiona corect informaţia, dar şi să fim atenţi la mesajele pe care ni le transmite pentru a le retransmite celorlalţi. 

Meditaţia ne ajută astăzi să primim acele informaţii pe care le avem de dat mai departe, ne ajută să ne armonizăm cu dorinţa Universului şi planurile Sale pentru noi şi ne ajută să ne înţelegem mult mai bine misiunea noastră.

Să trecem, aşadar peste timiditate şi să transmitem mai deoparte ceea ce avem de transmis. Să ne deschidem mai mult către ceilalţi, să manifestăm iubirea şi compasiunea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu