marți, 28 martie 2017

28.03.2017


Dacă ieri scriam planuri, astăzi începem să le punem în aplicare. Luna este în creştere aşa că beneficiem de un plus de energie.

Universul ne primeşte "în audienţă" astăzi, iar comunicarea noastră cu El este mult mai facilă. Primim răspunsurile mult mai repede, cu condiţia să ştim să punem întrebările corecte. 

Ar fi bine, pentru cei care nu au făcut-o deja, să ne găsim momentul nostru de linişte, în care să adresăm întrebări Creatorului şi să ne dăm voie să primim răspunsurile la aceste întrebări, pentru că, de cele mai multe ori, noi ne plângem că nu primim răspunsuri, dar de fapt tot noi suntem cei care nu vrem să le primi, care fugim de ele, pentru că odată aflate nu mai putem spune că nu ştim şi nu mai avem pe cine "da vina" atunci când nu facem ceva.

Lecţia noastră pentru noi în această perioadă este asumarea responsabilităţii pentru viaţa noastră, asumarea puterii personale şi a misiunii cu care am venit şi numai atunci când ni le-am asumat complet le putem manifesta la adevărata lor putere şi astfel putem deveni creatorii propriei noastre vieţi.

Să lăsăm, aşadar, comoditatea la o parte şi să ne asumăm viaţa noastră cu toate provocările ei. Acelaşi lucru este valabil şi pentru astăzi. Dacă vrem răspunsuri să ne găsim timp să adresăm întrebări şi să avem disponibilitate să primim aceste răspunsuri. Altfel, rămânem doar nişte demagogi ai evoluţiei spirituale.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu