joi, 23 martie 2017

23.03.2017

Oricât de impasibili am fi, astăzi este o zi în care fiecare dintre noi îi va simţi energia vindecătoare. 

Chiar dacă nu ne preocupăm de propria evoluţie spirituală, energia vindecătoare tot ne va atinge, iar vindecarea se va produce la nivele subtile de care nu ne dăm seama.

Putem veni în întâmpinarea acestei energii şi să ne deschidem mai mult pentru a o primi. De asemenea, putem coborî de tot "scutul mentalului" care ne guvernează, lăsând această energie să-şi facă treaba fără a-i mai opune gândurile noastre şi fără a mai crea scenarii şi supoziţii despre modul în care se produce vindecarea. Important este să rămânem deschişi şi să acceptăm că putem fi vindecaţi dacă dorim acest lucru, dar mai ales dacă ne dăm voie să primim această energie în structurile noastre.

Este nevoie să înţelegem că vindecarea vine şi cu conştientizări, de multe ori doar acestea fiind necesare, iar odată apărute şi asumate la nivel de Sine, ele devin parte a credinţelor noastre şi nu ne mai ţin departe de energia vindecătoare.

Energia vindecătoare de astăzi vine să ne ajute să vindecăm problemele pe care le avem în zona comunicării, să ne conştientizăm blocajele şi să lucrăm la depăşirea lor.

Totodată, ne ajută să diminuăm vocea mentalului, să îl punem înapoi la locul pe care îl are în evoluţia noastră, scoţându-i totodată, în evidenţă, schemele şi formele-gând pe care le creează şi în care ajunge să se blocheze la un moment-dat.

Acest proces de vindecare vine să ne scoată în evidenţă şi neiertările pe care le avem la adresa propriei persoane, dar şi a altora. Vine să ne evidenţieze că nu manifestăm în totalitate iubirea şi compasiunea pentru că nu am rezolvat problemele de la nivelul sufletului. Într-un fel, chiar dacă nu este plăcut, această energie vindecătoare vine şi dă la o parte "preşul", arătându-ne astfel ceea ce am ascuns sub el.

Putem veni în sprijinul acestei energii vindecătoare ajutându-ne de meditaţie pentru a conştientiza mai uşor aspectele pe care le avem de vindecat.


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu