duminică, 19 martie 2017

19.03.2017

Este una din zilele în care cele două culori din centru nu colaborează, ci mai degrabă indică o luptă care se dă pentru supremaţie.

De fapt, albastrul din centru este răspunsul Universului la acţiunile culorii roşii, este colacul de salvare pe care Universul ni-l trimite pentru a putea gestiona ziua de astăzi.

Avem multe provocări, multe tentaţii, aşa să este bine să fim atenţi la ce dăm curs, ce pulsiune vrea să iasă în faţă. Pe de o parte, dacă o putem controla, este bine, pentru că ne indică locul în care mai avem de lucrat, dar dacă nu o putem duce, atunci este momentul să învăţăm, pentru că altfel tindem să-i dăm curs, să cădem din nou în mirajul pe care ni-l oferă.

Atenţie la impulsivitate, la dorinţa de a avea neapărat dreptate, la a ţine moţiş să demonstrăm celorlaţi că este ca noi şi nu ca ei, pentru că putem face lucruri nesăbuite, pe care, mai târziu, le putem regreta.

Tentaţia mare este şi pe minciună, aşa să decât să spunem una, mai bine ne abţinem. Este treaba celorlalţi ce înţeleg de aici.

Este bine să ascultăm ghidarea Universului şi să evităm sporturile extreme şi urcatul pe tot felul de improvizaţii. Lăsaţi becul ars acolo unde este, că-l puteţi schimba şi mâine.


#mandaledelumina, #evolutiespirituala, #numerologie

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu