joi, 30 martie 2017

30.03.2017

Dacă astăzi ne trezim mult mai vorbăreţi decât în alte zile, să nu ne speriem, este de la vibraţia zilei, care ne împinge către comunicare, ne împinge să spunem lucrurilor pe nume, să dăm explicaţii şi să-i învăţăm pe ceilalţi.

Suntem mult mai expresivi astăzi şi, totodată, mult mai deschişi. Ne exteriorizăm mult mai repede şi dăm mai multă forţă cuvintelor pe care le rostim.

Este o zi foarte bună pentru ţinut discursuri, prelegeri, prezentări. Dacă avem şi vânzare de produse în cadrul prezentării pe care o susţinem, atunci vom avea şanse mult mai mari să vindem, deoarece putem convinge foarte uşor, fără prea mult efort.

Important este să ne folosim emoţia, să vorbim din inimă, să punem sentimente în cuvintele rostite, iar cel mai important aspect este să spunem adevărul. Ar fi şi păcat să pătăm vibraţia acestei zile cu tot felul de minciuni pe care ceilalţi le-ar crede cu uşurinţă. Să evităm, aşadar manipularea şi inducerea în eroare cu bună ştiinţă.

Astăzi, ne putem ocupa foarte bine şi de relaţia cu natura şi o putem ajuta iniţiind acţiuni de protejare a mediului, de strângere a gunoaielor, de plantare a copacilor. Având putere de convingere, îi putem implica şi pe alţii în acţiunile noastre.

Să fim atenţi la imunitate astăzi, mai ales dacă nu ne iubim pe noi înşine şi ne "atacăm" cu propriile gânduri.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu