duminică, 1 aprilie 2018

1.04.2018


Cum spuneam şi ieri, am intrat în luna aprilie, cea de a patra din an, iar patru înseamnă provocare pe mintea neutră, pe menţinerea neutralităţii în orice situaţie, fără a cădea în pesimismul dezarmant sau în optimismul exagerat şi fără bază.

Este o lună cu mult mental, cu multă încăpăţânare, dar şi cu vindecare de tipare. Acum, depinde de fiecare unde vrea să se poziţioneze şi ce doreşte să facă cu această energie. Pentru că, până la urmă, de noi depinde cum ne aranjăm lucrurile în viaţa noastră, dacă alegem să ne trezim sau dacă alegem să mergem, în continuare, ca şi cum am dormi.

Pentru astăzi, provocarea noastră este iubirea de Sine şi modul în care ne poziţionăm faţă de ea, respectul pe care ni-l acordăm nouă înşine. Luăm deciziile în funcţie de ceea ce avem noi de făcut şi de ceea ce ne aduce bucurie Sufletului sau în funcţie de ceea ce vor alţii să facem? Ne asumăm drumul nostru sau rămânem în schemele celorlalți, jucând în "piesele" lor roluri care nu ne definesc şi care nu ne aduc bucurie.

Începem cu vindecarea noastră cu stabilirea limitelor, cu oprirea a toto ceea ce ne blochează şi nu este în concordanţă cu misiunea şi cu Sufletul nostru. 

Să ne lăsăm creativitatea să se exprime şi să ne bucure Sufletul cu rezultatele sale.

Să fim atenţi la ceea ce nu dorim să spunem, la ceea ce ne blochează comunicarea, la ceea ce nu vrem să spunem. În momentul în care începem să iubim comunicarea, vom fi mult mai expresivi, mult mai creativi.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu