marți, 24 aprilie 2018

24.04.2018


Încă din momentul în care ne naştem, mentalul nostru începe să lucreze, să cunoască lumea şi să se adapteze ei. Pe măsură ce creştem, începem să ne raportăm la lumea exterioară prin prisma tiparelor pe care Sinele nostru le aduce cu el din vieţile anterioare. 

Combinat cu educaţia pe care o primim, cu informaţia pe care ne dăm voie să o recepţionăm şi cu experienţele prin care trecem, începem să vedem, mult mai clar, imaginea completă a mentalului nostru.

Este nevoie să înţelegem cum lucrează el pentru a putea înţelege cum să lucrăm cu el, mai ales dacă vrem să facem o schimbare, să ştim de unde să începem. De asemenea, este important să ştim cum să-l scoatem din blocajele în care intră.

Astăzi, mentalul nostru este pozitiv, cu condiţia să evităm să dăm curs tuturor provocărilor din exterior care ne coboară vibraţia, dar şi dacă reuşim să menţinem echilibrul minte-suflet.

Totodată, dacă reuşim să evităm trăncăneala, vom reuşi chiar să scriem, ceea ce va permite mentalului nostru să se concentreze pe un subiect anume, fără a se mai împrăştia în mai multe direcţii. Este o formă de a ne educa mentalul şi de a evita "the monkey mind - mintea de maimuţă", care sare de la un subiect la altul fără a face ceva concret. 

Exerciţiul scrisului, pe lângă faptul că ne învaţă concentrarea, ne ajută să stimulăm şi creativitatea şi imaginaţia şi îi permite mentalului nostru să se manifeste, dar într-un mediu controlat.

De asemenea, astăzi ne putem concentra pe a învăţa lucruri noi, dar este foarte important să să ne păstrăm concentrarea pe una sau două direcţii şi să nu ne împrăştiem în prea multe, pentru că vom obosi repede şi nu vom avea nici eficienţă.

Am putea să folosim rugăciunea să ne ajute să ne liniştim mentalul de fiecare dată când vedem că începe să se dezechilibreze.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu