luni, 9 aprilie 2018

9.04.2018


Ne aflăm astăzi la finalul celei de a doua perioade specială din an, şi se va încheia în aceeași manieră în care a şi pornit, adică prin intermediul iubirii.

Pentru că, prin intermediul iubirii, punem cap la cap toate informaţiile pe care le-am primit în ultimele 10 zile şi, dacă ne lăsăm liberi să simţim, vom înţelege direcţia către care se îndreptă viaţa noastră, de ce a fost nevoie să trecem, prin experienţele pe care ni le-a oferit această perioadă specială şi ce anume a vrut să ne înveţe.

Este o zi de bilanţ, numai că nu este unul făcut cu mintea, ci unul făcut cu Sufletul, aşa că ar fi bine să-l lăsăm să se manifeste şi să nu-l zăpăcim cu mentalul nostru. Să-i dăm voie să se expandeze, să-i dăm voie să se bucure şi să ne transmită şi nouă această bucurie, dar mai ales să-i dăm voie să creeze, să ne modeleze viaţa.

De asemenea, în funcţie de cât de liber ne lăsăm Sufletul, vom reuşi să ne lăsăm şi intuiţia liberă, primind astfel mesajele pe care Universul doreşte să ni le transmită. De fapt, secretul acestei zile constă în legătura pe care Sufletul o face cu ghidarea Universului. Important este ca noi să lăsăm Sufletul să realizeze acestă legătură şi să ne ofere informaţiile pe care le primeşte.

Putem avea conştientizări legate de iubirea de Sine, de ceea ce ne reţine să avem încredere în Sufletul nostru, de aceea ne ţine să ne ascultăm mai des de el, de fricile pe care le avem şi care nu ne dau voie să ne manifestăm iubirea la întreaga noastră capacitate şi astfel nu putem aduce vindecarea pe care o avem de dat. Odată ce am înțeles aceste cauze, putem lucra la îndepărtarea lor şi astfel ne putem recâştiga "libertatea" de a iubi şi de a manifesta iubirea, oricât de greu ar fi în jurul nostru.

Să ne lăsăm Sufletul să ne ghideze şi să avem încredere în ghidarea sa. Să ne dăm voie să simţim şi să ne bucurăm, dincolo de toate barierele pe care ni le-am impus sau ne-au fost impuse. Este timpul să ne eliberăm. Am aşteptat destul, iar acum nu mai este timpul să o facem.

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu