vineri, 27 aprilie 2018

27.04.2018


Dacă ieri ne-am setat intenţiile referitor la ceea ce vrem să facem, ce anume vrem să demarăm, să materializăm, astăzi, în schimb, ne ocupăm de "curăţarea" drumului nostru, astfel încât să ajungem să ne putem duce la bun sfârşit proiectul nostru.

În momentul în care dorim ceva şi ne menţinem intenţia pe o perioadă îndelungată de timp, începem să atragem, din Univers, energiile necesare pentru realizarea acelui lucru. Numai că, din cauza tiparelor noastre interioare, tot noi respingem acele elemente, acele energii de care avem pentru a ne concretiza intenţia, iar astăzi este o zi în care putem folosi energia vindecătoare a zilei pentru a începe să rezolvăm aceste dezechilibre ale noastre care, în loc să atragă ceea ce avem nevoie, în realitate ele resping şi cu fiecare astfel de acţiune nereuşită ne adâncim din ce în ce mai mult sentimentul că acolo sus nu suntem iubiţi şi că nu suntem în stare să atragem lucruri bune în viaţa noastră.

Este ca şi cum am dori să construim, să zicem, un chioşc de vară, ştim cum să facem, dar când ne ducem în camera cu unelte, nu observăm ciocanul, fierăstrăul, cuiele, cu toate că ele sunt acolo, iar ceea ce vrem să facem nu se poate realiza.

Ieri am avut două nivele de mov pe centrul mandalei. Peste câteva zile, acest tipar va reveni. Zilele care se găsesc între cele două zile, chiar dacă aduc provocări mari pentru noi, aceste provocări sunt ghidate de către Univers tocmai pentru a ne ajuta să ne conştientizăm blocajele.

Astăzi este o zi de vindecare, atât pe mandală, cât şi numerologic. Să lăsăm, aşadar energia vindecătoare să pătrundă în nivelele toate profunde ale noastre şi să ne ajute. Chiar dacă cumva ni se par lucrurile ciudate şi de neînţeles, să folosim rugăciunea pentru a aduce lumină în viaţa noastră şi pentru a calma mentalul care se simte blocat în tipare şi nu ştie cum să iasă. 

Să ieşim la mişcare astăzi, să alergăm, să ne plimbăm mult şi astfel să ne detaşăm de problemele cotidiene care, de fapt, sunt nişte iluzii cărora îngrijorarea noastră le dă mai multă putere. Este posibil să vrem să fim singuri ca să putem pune ordine în viaţa noastră, să putem face conexiuni. Roşul de pe nivelul patru vine să ne ajute în procesul de vindecare, vine să ne aducă vitalitate şi să ne împingă de la spate. Ar fi bine să nu-i opunem rezistenţă şi să folosim această energie pentru că altfel este posibil să ne creeze stări de nervozitate.

Să fim atenţi la ideile pe care le avem la adresa banilor, dacă sunt pozitive sau din contră, dacă scot la suprafaţă lucruri nerezolvate, din interiorul nostru. 

Să folosim puterea cuvântului pe care ne-o aduce albastrul închis pentru a rosti afirmaţii pozitive, mantre, care să ne ajute să ne vindecăm.

Să lăsăm, aşadar Universul să ghideze energia vindecătoare în toate structurile noastre şi să ne dăm voie să ne eliberăm de toate blocajele.

Artistul din noi ne poate ajuta, de asemenea, în vindecarea noastră, pentru că prin intuiţia şi creativitatea sa ne aduce mesaje din interior şi poate aduce la suprafaţă aspecte ale noastre pe care până acum nu le ştiam. Ne poate scoate la suprafaţă talente de nu aveam habar.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu