marți, 3 aprilie 2018

3.04.2018


Ne-am întrebat vreodată de ce nu suntem înţeleşi atunci când spunem ceva? De ce, de multe ori, oamenii înţeleg altceva decât am vrut noi să spunem, mai ales că vorbim în aceeaşi limbă?

Pe de o parte este diferenţa de vibraţie dintre noi şi cealaltă persoane ceea ce face ca o informaţie care pleacă de la noi cu o vibrație să fie percepută de cealaltă persoană prin prisma propriei vibraţii şi atunci ajunge numai ceea ce acea persoană poate să proceseze prin vibraţia sa. De aceea se spune că este nevoie să ne coborâm la nivelul celorlalţi, să ajunge la vibraţia la care ei pot să înţeleagă ceea ce noi dorim să spunem. De aceea, cine reuşeşte să facă acest lucru este admirat şi perceput ca cineva care vorbeşte "pe limba oamenilor".

Pe de altă parte este vorba de ceea ce noi transmitem, de intenţia noastră. O să mă întrebaţi acum, dar ce eu nu am intenţia să fiu înţeles? Da şi nu. Şi aici este problema celor duplicitari, care vor ca ceilalţi să înţeleagă ceea ce doresc ei, chiar dacă nu se exprimă concret. Sau, intenţionat lasă lucrurile în coadă de peşte şi nu-şi delimitează clar o poziţie, ceea ce produce confuzie celorlalţi. 

Comunicarea directă, căci despre ea este vorba astăzi, ne ajută să transmitem celorlalţi, pe lângă cunoştinţe, şi intenţiile pe care noi le avem şi ceea ce dorim să obţinem de la ei. Dacă vorbim cu subînţeles, atunci să nu ne mirăm că suntem percepuţi într-un anumit fel şi ceilalţi reacţionează după cum au înţeles ei, nu după cum am fi dorit noi. Acest comportament al nostru se extinde şi în relaţia cu Universul şi cu materializarea şi, pentru că suntem duplicitari, de cele mai multe ori, fie nu primim nimic, pentru că am cerut un lucru, dar în spatele lui am vrut alt lucru, fie primim altceva. În momentul în care ne vom curăţa intenţia şi vom comunica clar, atât la nivel de conştient, cât şi subconştient, atunci vom primi ceea ce am certu. La fel este şi în comunicarea cu oamenii.

Turcoazul din mandală înseamnă şi adevăr, iar ceilalţi asta percep din ceea ce le transmitem noi, adevărul, sau lipsa lui. Ideea este că atâta timp cât îi minţim pe ceilalţi, ne minţim, de fapt, pe noi.

Este o zi bună pentru o schimbare a modului în care comunicăm. Este momentul să începem să ne raportăm la adevărat şi la intenţii clare. Ştiu că este mai uşor de zis decât de făcut, dar începând cu lucruri mici şi obiectivându-ne cât mai des, treptat vom începe să ne schimbăm, iar rezultatele le vom vedea prin modul în care ceilalţi comunică cu noi şi cât de mult reuşesc să ne înţeleagă.

Este timpul să renunţăm la manipulare şi minciună, care sunt izvorâte din fricile noastre interioare, să renunţăm la aceste cârje imaginare şi să ne deschidem în faţa adevărului.

Să fim atenţi la ghidarea Universului astăzi, mai ales dacă avem ceva de spus, de comunicat, pentru că prin noi se vor transmite informațiile pe care ceilalţi le căutau. Totul este să o facem raportându-ne la adevăr şi la Univers. Cât de mult vor vrea ceilalţi să le înţeleagă, depinde de ei.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu