joi, 5 aprilie 2018

5.04.2018


Rolul nostru de creator se conturează şi mai bine astăzi, când avem zi de creaţie, de concretizare a talentului şi priceperii fiecăruia.

Dacă ne deschidem către creaţie astăzi, atunci vom fi inundaţi de o serie de idei, care vor să iasă la suprafaţă şi să se materializeze. Avem inspiraţie, fără a ne strădui prea mult. Totul este spontan.

Poate de mult am vrut să scriem ceva şi nu am găsit momentul optim sau poate că am dorit să compunem o melodie şi nu am ştiut de unde să începem sau am dorit să pictăm ceva diferit, dar când ajungeam în faţa pânzei nu se întâmpla nimic.

Astăzi, primi răspuns la toate aceste tentative ale noastre, numai că n-o să ne ia nimeni de mână să ne pună la birou sau să deschidă tuburile de vopsea pentru noi. Totul stă în intenţia noastră, dacă vrem sau nu să facem ceva.

Mai mult decât să ne dea inspiraţie şi să ne ofere condiţiile optime pentru creaţie, Universul nu poate face altceva. Nu poate crea în locul nostru, pentru că atunci nu ne-am mai manifesta noi, nu ne-am mai manifesta individualitatea noastră. 

Ceea ce începem astăzi în domeniul comunicării indirecte, a modului în care noi ne exprimăm, ne influenţează pentru următoarele trei luni, pentru că energia zilei ne ajută să punem o bază solidă proiectului sau proiectelor noastre de creaţie. Ar fi bine totuşi să rămânem concentraţi pe unul sau pe câteva, dar nu foarte multe, pentru a nu ne împrăştia energia. Suntem provocaţi să păstrăm echilibrul, pentru a putea reuşi.

Dacă ne lăsăm ghidaţi de Sinele nostru Superior, atunci vom reuşi să ne conectăm la creativitatea Universului şi vom reuşi să descărcăm de acolo idei cu adevărat revoluţionare şi care pot determina stilul nostru sau ne pot ajuta să ni-l schimbăm astfel încât să ne reprezinte cât mai bine.

Totul este să ne dăm voie să visăm şi să concretizăm, prin creaţia noastră, acest vis aici, pe pământ, pentru a putea fi cunoscut şi de ceilalţi, pentru a-i putea motiva şi vindeca. Am putea spune că cel care va reuşi astăzi va fi cel care îşi va da voie cât mai mult să viseze şi să se lase ghidat de ceea ce visează.

Să ne lăsăm imaginaţia să zburde (dar nu când suntem la volan) şi să explorăm direcţiile în care vrea să se ducă, pentru că, pe una dintre aceste direcţii, vom găsi ideea care ne poate schimba modul în care creăm sau chiar viaţa noastră. Să fim exploratori şi să lăsăm drumul să ne direcţioneze.

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu