duminică, 22 aprilie 2018

22.04.2018


Astăzi, Universul ne împinge pe "scena vieţii" să spunem ce avem de spus, să luăm atitudine şi să ne facem auzită vocea. Dacă am tăcut până acum, este momentul să nu o mai facem, să spunem ce avem de spus, pentru că prin tăcerea noastră am lăsat multe lucruri să fie înţelese greşit, iar acum a venit timpul să le lămurim.

Nu este nevoie să batem cu pumnul în masă, pentru că energia zilei ne aduce, pe lângă cuvintele potrivite şi curajul de a le comunica.

Ar fi chiar indicat să ne păstrăm calmul, chiar dacă ceea ce spunem irită pe ceilalţi şi îi face să ridice tonul la noi. Dacă ne păstrăm în energia iubirii, vom reuşi să-i punem, pe ceilalţi faţă în faţă cu propriile lor reacţii şi atunci vor rămâne surprinşi când îi vom întreba de ce ţipă şi dacă aşa vor să se impună?

Este o zi bună pentru a ne asuma propriul drum, chiar dacă auzim, în jurul nostru, numai "încurajări" pesimiste, numai proiecţii legate de nereuşită. Este clar că ne aflăm pe drumul cel bun atâta timp cât apar astfel de reacţii, deci să continuăm, să ne încărcăm cu curaj şi să facem pasul următor şi să folosim aceste "încurajări" pe post de motivaţie. Important este să ne ţinem Sufletul cât mai curat, pentru că acolo este "busola" care ne ţine pe drumul cel bun, iar această "busolă" are nevoie să fie cât mai curată de tot felul de interferenţe şi proiecţii pentru a ne putea ghida eficient.


Să folosim curajul de astăzi pentru a ne pune ordine în viaţă, pentru a ne repoziţiona, pentru a ieşi din tiparele în care am intrat sau ne-am lăsat atraşi şi care nu ne avantajează deloc.

Creativitatea noastră, dacă am lăsa-o să se manifeste, ar putea beneficia şi de infuzia de curaj şi ar putea aduce la suprafaţă acele idei care, altă dată, ni s-au părut prea "îndrăzneţe", pentru a le da curs. Să ne dăm voie să fim îndrăzneţi şi avem curajul să "rupem" barierele, pe care tot noi ni le-am pus.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu