miercuri, 25 aprilie 2018

25.04.2018


După două săptămâni, ne aflăm din nou faţă în faţă cu Universul, la un pahar de vorbă sau de reflexii, de înţelegere a lucrurilor în ansamblul lor.

Avem în faţă o zi plină de conştientizări, de realizat conexiuni între informaţii pe care le ştiam de mult, dar pentru care tocmai acum avem deschiderea necesară pentru a le înţelege cu adevărat, să le integrăm în viaţa noastră, în evoluţia noastră.

Nu avem de ce să ne învinuim că tocmai acum le înţelegem deoarece acum am reuşit să trecem peste tiparele noastre mentale care ne blocau să le vedem aşa cum sunt ele în realitate, nu cum vroiam noi să le vedem. Este, totodată o confirmare a faptului că am lucrat cu noi, la nivelele subtile şi acum am ajuns în starea optimă de a le recepţiona corect şi de a le înţelege sensul cu adevărat.

Aşadar, să fim observatori detașați astăzi, să punem mentalul pe modul neutru, în care să nu dăm conotaţii nici negative, nici pozitive evenimentelor din jurul nostru. Să le lăsăm să ni se releve aşa cum sunt ele în realitate, pentru că în momentul în care începem să le judecăm într-un fel sau altul nu facem decât să ne punem şabloanele noastre mentale peste ele şi astfel le desprindem din contextul lor şi trunchiem informaţia cu care au venit la noi.

Ca să reuşim să fim detaşaţi este nevoie să lucrăm cu aura noastră astăzi, să o întărim, să îi redăm rolul de protector al nostru, astfel încât să ne ajute să ne păstrăm identitatea noastră şi să ajute Sufletul să se manifeste cu curaj şi creativitate. Totodată, ne ajută să ne creştem stima de Sine şi să ne valorizăm mai mult. Aşadar, să medităm la aura noastră, să o vizualizăm cât mai luminoasă şi puternică sau să-i trimitem lumină prin tehnicile energetice pe care le practică fiecare.

Dacă suntem atenţi s-ar putea să identificăm din cauzele care ne fac să ne temem de viaţă, care ne izolează de ea şi nu ne dau voie să o trăim la intensitate maximă. Oricare ar fi ele, să le primim cu detaşare, pentru că dacă le-am înţeles, de acum încolo ne vom raporta la ele în alt mod, reuşind chiar să le eliminăm.

Să ne dăm, aşadar voie să avem aceste momente de contemplaţie şi înţelegere astăzi, să le lăsăm să vină şi să nu mai fugim de ele, pretinzând că nu avem timp pentru aşa ceva.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu