joi, 26 aprilie 2018

26.04.2018


Astăzi, Universul ne sprijină din plin să demarăm, să trecem la acţiune, să ieşim din limitările propriilor noastre minţi şi să concretizăm odată acele idei pe care le avem şi care au rămas, până acum, doar în stadiul de intenţie.

A venit momentul să trecem la treabă pentru că avem contextul potrivit şi o sumă de energii sunt concentrate astăzi pentru a ne sprijini în demersul nostru, oricare ar fi acela.

Astăzi, suntem asemenea tehnicianului de la staţia de apă, care este nevoie să deschidă vana principală pentru a putea să alimenteze cu apă reţeaua unei localităţi. Pe de o parte există staţia de apă, cu puterea ei de pompare, iar pe de altă parte există reţeaua de alimentare, dar care este goală, până în momentul în care este deschisă vana principală şi atunci tot fluxul de apă începe să pătrundă prin întreaga reţea, indiferent de mărimea ţevilor prin care trece, aducând apa necesară, pentru diferite activităţi.

Exact la fel suntem şi noi astăzi. În spatele nostru avem Universul cu alaiul său de energii şi frecvenţe care este dispus să ne ajute şi care trimite către noi toate aceste energii să ne folosim conform misiunii noastre. În faţa noastră avem viaţa noastră, cu diferitele ei sectoare, care pentru a putea funcţiona au nevoie de energiile care se găsesc în spatele nostru. La mijloc, ne aflăm noi şi "vana" noastră, pe care alegem să o deschidem sau nu, alimentând astfel sau nu, sectoarele vieţii noastre. Numai că, spre deosebire de vana de apă, cea pe care o avem noi este mult mai complexă şi se schimbă permanent în funcţie de nivelul nostru de înţelegere al vieţii, de informaţia pe care o conştientizăm şi o integrăm.

Astăzi, prin acţiunile sau proiectele pe care le demarăm deschidem "vana" energetică şi dăm voie Universului să vină şi să ne sprijine. Aşa că dacă avem în plan, de ceva timp să demarăm ceva, astăzi este o zi potrivită pentru a face aceste lucru. Este nevoie să ne mobilizăm, să dăm la o parte toate acele piedici pe care le avem, mai mult sau mai puţin reale şi să începem pur şi simplu. Dacă am mai încercat şi altă dată să facem acest lucru şi am abandonat, poate ar fi timpul să începem din ală parte, să adoptăm o altă strategie, iar cea mai potrivită ar fi cea care este cea care este cea mai simplă.

Tot movul din mandală ne sprijină să demarăm un proiect de schimbare personală, dacă ne-am propus acest lucru, dacă vrem să demarăm un obicei nou, să renunţăm la unul vechi sau dacă dorim să ne schimbăm stilul de viaţă.

Albastrul închis ne aduce puterea rugăciunii, dar şi puterea cuvântului, aşa că dacă vrem să folosim afirmaţii care să ne ajute să ne schimbăm, o putem face cu eficienţă.

Energia banilor este şi ea în prim-plan astăzi, chemându-ne să învăţăm să o folosim, dar mai ales, să îi dăm voie să intre în viaţa noastră şi să alimenteze acele sectoare care au nevoie de ea.

Indiferent de acţiunile pe care alegem să le facem astăzi, este foarte important să ne găsim echilibrul şi să-l păstrăm, să realizăm echilibrul dintre minte şi Suflet, pentru a ne putea concretiza acţiunile.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu