miercuri, 18 aprilie 2018

18.04.2018

Teste, teste și iar teste! Mă amuză aşa de tare zilele de roşu şi modul în care oamenii aleg să manifeste partea întunecată a acestei culori. Ca şi cum nu aveau curajul să facă acea trăznaie, iar astăzi primesc acest curaj. Mai interesant este cum vor gestiona lucrurile de mâine încolo, dar asta este o altă poveste.

La ora la care scriu această mandală, au mai rămas două ore din Nunta Cosmică de care ne-au spus astrologii, aşa că mai avem timp și ne stabilim obiective şi să punem bazele a ceea ce dorim să facem.

Avem roşu în centru, deci energie creatoare, foc care ne dă energia să împingem lucrurile, să le facem să demareze. Putem să facem ceva concret sau putem să punem, măcar mental, bazele noilor noastre proiecte. Cu ocazia aceasta ne folosim mentalul în modul neutru şi în avantajul nostru şi al evoluţiei noastre.

Vindecarea este şi ea prezentă prin linia de portocaliu, dar şi prin cifra şase a zilei de astăzi, aşa că, chiar dacă nu avem o idee completă despre un proiect anume, putem să punem bazele unui proiect de vindecare a noastră însemnând, aici, atât vindecare la nivelul corpului fizic, cât şi la nivel energetic. De aceea, dacă în practica noastră folosim un sistem energetic, putem să ne folosim de energia acestei zile pentru a a aduce mai multă vindecare, atât nouă cât şi celorlalţi.

Tot ceea ce facem astăzi stă în jurul creaţiei, a energiei creatoare, a începutului, a noului, aşa că dacă dorim altceva de la viaţa noastră, dacă ne dorim ul alt drum, este bine să luăm acest tren, să nu-l lăsăm să treacă pe lângă noi, cu condiţia să ne iubim suficient de mult şi să vrem să vrem să facem ceva şi pentru noi, pentru una dintre provocările noastre de astăzi este iubirea de Sine. 

Sfânta lene vine şi ea să ne îmbie să rămânem în aceeaşi stare de comoditate şi să nu demarăm nimic. Depinde de noi dacă ne supunem sau nu ei.

Spor la demarat şi la creat noi linii de evoluţie în viaţa noastră!

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu