vineri, 20 aprilie 2018

20.04.2018


Mintea noastră este cea care ne ridică sau ne coboară astăzi, care ne poate ajuta sau, dimpotrivă, ne poate bloca.

Ea se comportă astăzi la fel ca substanţa de contrast care ni se injectează atunci când facem un RMN şi astfel pune în evidenţă acele zone ale noastre care nu se văd foarte bine.

Problema nu este la energia mentală care ne inundă, ci la modul în care noi o percepem şi la acele aspecte ale noastre care, "îmbătate" de ea, încep să scoată la suprafaţă acea latură întunecată a noastră.

Din acest punct de vedere, ea este benefică pentru că ne ajută să ne identificăm părţile întunecate. Pe de altă parte, dacă nu suntem pregătiţi să le integrăm şi să lucrăm la conştientizarea lor, atunci le vom manifesta în forma dezechilibrată, vom căuta să vedem numai logica din tot ceea ce ne înconjoară şi vom respinge tot ceea ce ar putea să vină prin intuiţie, prin conectarea cu Universul, pe principiul "lasă că ştiu eu mai bine". De asemenea, orgoliul nostru se simte puternic şi se poate manifesta în toată "frumuseţea" lui. 

Pesimismul poate apărea şi el la suprafaţă, mai ales dacă nu am înţeles, până în prezent, cum să-l combatem, cum să-l scoatem la lumină şi să-l demontăm pas cu pas. Este nevoie să înţelegem că, atunci când scoatem la lumină părţile noastre întunecate şi le punem în Lumina Adevărului Divin, atunci toate acele entităţi negative care ne stimulau să le manifestăm şi care se hrăneau din această energie pe care o generam, nu vor mai avea obiect de activitate, pentru că principalul lor avantaj era faptul că stăteau ascunse şi nu puteau fi văzute.

Pentru toate acestea este nevoie de curaj, în primul rând pentru a recunoaşte că le avem, iar în al doilea rând, pentru a dori să renunţăm la ele, să le vindecăm, iar energia vindecătoare a zilei de sprijină ne condiţionat.

Aşa că, fiecare după cum poate şi doreşte, să ne aducem la suprafaţă câte un tipar (nu pe toate odată) să-l conştientizăm, să-i demontăm mecanismul şi să începem să lucrăm la vindecarea lui. Este nevoie de efort constant şi de multă voinţă. Să folosim rugăciunea pentru a ne sprijini în demersul nostru.

Totodată, astăzi, să lăsăm creativitatea să ne inunde şi să se exprime prin noi.

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu