luni, 2 aprilie 2018

2.04.2018


Universul apreciază întotdeauna oamenii curajoşi şi îi susţine în misiunea lor. De fapt, Universul îi susţine pe toţi, numai că cei care au curaj îşi dau voie să iasă din ţarc şi să aibă credinţa că lucrurile se pot întâmpla.

Despre asta este vorba astăzi, despre credinţa noastră, şi nu mă refer aici la a fi cât mai convingători atunci când spunem că credem, ci la a o demonstra concret, la a lăsa controlul şi a crede în ghidarea Universului, în faptul că El va ştii foarte clar cum vom ieşi dintr-o anumită situaţie.

Nu ne-am adresat niciodată întrebarea de ce ajungem în situaţii fără scăpare? Pentru că atunci şi numai atunci, pentru că nu mai vedem nicio soluţie, a se citi că mentalul nostru nu mai ştie ce să mai facă, numai atunci reuşim să renunţăm la control şi să spunem "Doamne eu nu mai ştiu ce să mai fac, rezolvă tu cum ştii mai bine!", iar în acel moment începe să se întâmple minunea, în sensul că Universul are acordul nostru să intervină şi să ne ajute. Şi lucrurile ies bine şi ne bucurăm de rezultat şi înţelegem ce aveam de înţeles, dar, şi aici este problema, uităm repede şi data viitoare, când mai apare o problemă, hop şi noi cu mentalul până iar nu mai avem soluţii şi iar ajungem jos de tot şi iar cerem ajutorul Universului, care, în infinita Sa înţelepciune, ni-l acordă, pentru că ştie că, cu fiecare astfel de cerere, ne schimbăm şi începem să avem din ce în ce mai multă credinţă în Univers. Este ca un exerciţiu, prin care învăţăm să avem credinţă în Divinitate.

Credinţa noastră este elementul care ne poate ajuta să fim curajoşi, pentru că ştim că Universul ne este alături şi avem astfel curajul să investim acel 1% al nostru, dar care atrage ceilalţi 99% cu care Universul "face cinste". Dar dacă noi nu avem curajul să aducem, să creăm nici acel 1%, atunci cei 99% rămân doar în stadiul de potenţial, în sensul că Universul ni-l oferă, dar îl vom primi doar când am făcut noi primul pas.

Curajul nostru, cel care se găseşte în interiorul nostru, este acel 1% care poate declanşa manifestarea, este fitilul pe care îl avem de aprins.

Rugăciunea este astăzi în mijlocul mandalei, dar ea vine astăzi să ne ajute să avem credinţă, să depăşim toate obstacolele şi blocajele interne care ne împiedică să ne manifestăm credinţa. Cu ajutorul ei, odată conştientizată credinţa noastră, putem activa nivelul doi, de roşu şi astfel activăm focul interior, voinţa noastră, prin care ajungem să realizăm cei 1%. Totul stă în modul în care gestionăm acest foc, cât de mult îl putem aprinde pentru a-l putea gestiona.

Suntem provocaţi să renunţăm la minciună astăzi, în primul rând faţă de noi înşine, conştientizând cât mai clar care sunt minciunile care ne ţin pe loc, care ne împiedică manifestarea credinţei şi a curajului. Să le aducem în Lumina Adevărului Divin şi să astfel să le îndepărtăm.

Atenţie la mental şi la ce anume ne îndeamnă să "ne băgăm picioarele"! Să avem înţelepciunea să nu renunţăm aşa de uşor, să ne liniştim şi vedem lucrurile şi din altă perspectivă. Nu de alta, dar ar fi păcat să realizăm, peste ani, că am dat cu piciorul la ceva foarte important pentru noi. 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu