vineri, 6 aprilie 2018

6.04.2018


A sosit şi cea de a doua zi specială din an şi, culmea, chiar în Vinerea Mare. Cu siguranţă nu este o coincidenţă şi, de aici, avem de învăţat ceva.

Pentru astăzi, Universul doreşte să ne uităm atent la semnificaţia zilei de astăzi, la ceea ce s-a întâmplat cu Iisus şi să aplicăm, simbolic, acest lucru în viaţa noastră.

O să mă întrebaţi, cum aplicăm simbolic moartea? Numai că în niciun caz nu este vorba de aplicarea mot-a-mot a termenului, ci are în vedere ceea ce este nevoie să moară în noi pentru a putea "învia".

La ce anume este nevoie să renunţăm pentru a evolua? Ce obiceiuri, tipare, scheme este nevoie să lăsăm să moară pentru a ne putea elibera şi pentru a putea trece la un alt nivel? Ce situaţii, persoane, locuri avem de lăsat în urmă pentru a putea merge mai departe?

Cu siguranţă energia zilei va trezi în noi cel puţin una dintre întrebările de mai sus, sau poate altele care sunt importante pentru noi în această perioadă. Cel mai uşor putem scăpa dacă vom ignora aceste întrebări şi ne vom ascunde, cum am mai făcut şi altă dată, de responsabilitatea propriei vieţi, dar asta nu înseamnă că s-au şi rezolvat. Înseamnă că mai ridicăm încă o dată "covorul" şi le ascundem acolo, până la momentul în care "vom avea noi timp de ele", numai că, Universul ne scoate în cale aceste lucruri când consideră că suntem pregătiţi să le realizăm şi când este momentul optim pentru noi, chiar dacă noi avem liber arbitru şi decizia ne aparţine. Este posibil ca, în momentul în care vrem noi să ne ocupăm de ele să fie nevoie să facem altceva sau să nu mai avem puterea să le rezolvăm şi atunci viaţa o să ni se pară nedreaptă.

Interpretarea mandalei de astăzi nu se vrea una apocaliptică, ci, mai degrabă un apel la trezire, pentru că este foarte uşor să dăm cu piciorul atunci când Universul ne invită la evoluţie şi nici nu ne dăm seama de câte lucruri bune pentru noi fugim atunci când facem acest lucru.

Fiecare dintre noi, beneficiază, la anumite perioade, de invitaţii la evoluţie, din partea Universului, fie printr-o întâmplare, fie printr-un curs, fie printr-o persoană etc. Sunt ca trenurile care vin şi pleacă, iar noi alegem dacă ne urcăm în ele sau nu.

Astăzi este un astfel de tren. Ne urcăm sau nu în el?

Pentru astăzi, mandala zilei aduce invitaţia la introspecţie, la adresat de întrebări şi la deschiderea pentru a putea primi răspunsuri, aduce invitaţia la meditaţie. Să ne dăm voie să primim răspunsuri şi să începem să lucrăm la propria evoluție, să lăsăm să "moară" ceea ce ne blochează şi astfel să ne eliberăm. 

Să nu uităm că după fiecare "moarte" vine "învierea". De noi depinde dacă se întâmplă sau nu. De noi depinde ...

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu