joi, 19 aprilie 2018

19.04.2018


Universul, în inteligența Sa, precum şi în modul în care îi place să se joace, consideră că este necesar să repete anumite experienţe, tocmai pentru a ne fixa mai bine anumite elemente, pentru a reuşi să învăţăm mai bine anumite lucruri sau pur şi simplu pentru a experimenta mai bine anumite trăiri sau sentimente. 

Se zice că repetarea este mama învăţăturii, chiar dacă, la un moment-dat nu ne place ceea ce reexperimentăm din cauză că ne aduce în faţă acele sentimente, situaţii, persoane de care ne străduim să fugim, să ne ascundem, numai că de ceea ce fugim, nu scăpăm, pentru că, în realitate, aceste lucruri sunt legate de noi, precum o cutie de conserve şi ne va urmări până în momentul în care ne oprim şi tăiem legătura, deci ne asumăm, conștient, rezolvarea acelei probleme. 

De fapt, niciuna dintre probleme noastre nu se va rezolva până când nu o vom conștientiza, pentru că atunci avem curajul să o confruntăm, să o dezamorsăm, să o scoatem la lumină, iar astăzi vorbim, din nou, de curaj şi de limite, în sensul că modul în care ştim să ne creăm limitele ne ajută să ne exprimăm mult mai bine curajul cu care am venit şi, la fel ca la o presă de ulei, vom fi "storşi" până când ne vom asuma acest aspect, până când vom conştientiza curajul nostru interior şi va deveni parte conştientă din noi, nu doar manifestări pasagere.

Astăzi, manifestarea curajului este susţinută deplin de către Univers, care doreşte să "modeleze" spirite curajoase, care să-şi asume, conştient, evoluţia, chiar dacă, iniţial, nu înţeleg mare lucru din ceea ce li se întâmplă.

Asumarea curajul ne aduce multă vindecare adânc, în interioară, la nivelul structurilor subtile ale noastre, ceea ce ne va permite să explorăm alte zone ale vieţii noastre, de care, până în acest moment, ne era teamă.

Comunicarea indirectă din centrul mandalei ne cheamă astăzi să avem curajul să scriem, să dăm informaţia, să ne asumăm concluziile la care am ajuns. Este un nou pas pe care îl facem în evoluţia noastră, ne eliberează de informaţia deţinută şi dă voie alteia noi să vină. În plus, ne scoate la suprafaţă acele lucruri pe care le ţineam ascunse în interior.

Totul este să avem curaj. De noi depinde.

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu