miercuri, 11 aprilie 2018

11.04.2018


Pentru că din orice lecţie pe care o primim contează foarte mult ceea ce învăţăm, pentru astăzi Universul ne pune faţă în faţă cu evenimentele ultimelor patru zile, pentru a le analiza şi a înţelege ce anume avem de reţinut din aceste experienţe.

Pentru astăzi, chiar dacă avem mov pe centrul mandalei, tot ceea ce facem se învârte în jurul iubirii de Sine (cele patru romburi de verde despărţite de unul de roşu), deoarece ultimele zile au avut în vedere modul în care ne raportăm la noi înşine, cât de mult ne lăsăm pe noi pentru alţii, cât de mult ne preţuim şi ne dăm valoare. Nu este vorba despre mândrie, pentru că în momentul în care ne iubim pe noi înşine, cu adevărat, nu doar din vorbe, automat îi respectăm şi pe ceilalţi. Iubirea de Sine adevărată se simte nu se declară, iar când există, înseamnă că avem puterea să ne recunoaştem şi să ne acceptăm locul nostru şi darurile cu care am fost înzestraţi, iar acest lucru înseamnă că ne acceptăm misiunea noastră şi rolul de Creator.

Dacă Regina Marii Britanii recunoaşte că este regină nu înseamnă că se mândreşte, ci că îşi acceptă rolul şi acţionează în consecință. 

Astăzi, provocarea noastră este să ne acceptăm rolul şi puterea personală, să avem curajul să urcăm cât mai sus, dar mai ales să acceptăm, în interiorul nostru, această urcare, să o considerăm o parte firească a creşterii noastre, să fim convinşi că o merităm, pentru că altfel nu facem decât să ne speriem de ea şi intrăm la loc în carapacea noastră.

De aceea ziua de astăzi este caracterizată de curaj, tocmai pentru a ne ajuta să ne iubim mai mult şi pentru a ne da puterea de a trece peste toate aceste obstacole pe care le avem şi care, de cele mai multe ori, sunt umflate artificial de fricile noastre, care la rândul lor, izvorăsc din neiubirea de Sine. Suntem, aşadar într-un cerc vicios, pe care numai noi avem puterea să-l rupem şi să ieşim din el.

Să ne uităm, aşadar, în jurul nostru şi să vedem ce avem de făcut, pentru că dacă suntem într-un anume loc, înseamnă că nu degeaba suntem acolo şi avem ceva de învăţat şi de realizat. Dacă ne dăm voie să ne relaxăm şi să ascultăm ghidarea Universului, atunci, cu siguranţă, vom vedea şi părţile pozitive ale experienţei noastre în acel loc.

Toate fricile pe care le experimentăm astăzi nu sunt altceva decât indicatori ai zonelor în care mai avem ceva de lucrat. Să le acceptăm cu bucurie pentru că, în sfârşit, reuşim să le identificăm şi că avem ocazia să lucrăm la ele.

Să avem spor în evoluţia noastră spirituală!

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu