miercuri, 4 aprilie 2018

4.04.2018


Zi de manifestat voinţa, mai ales că că suntem sprijiniţi de energia curajului. Când ne-am manifestat ultima oară voința în mod plenar, fără a sta să ne cramponăm de tot felul de obstacole, mai mult sau mai puţin imaginare? De câte ori am renunţat la ceea ce vroiam noi să facem, în favoarea voinței celorlalţi, crezând că aşa este mai bine?

Roşu, pe lângă energie creatoare şi vitalitate, înseamnă şi voinţă, pentru că înainte de a face ceva este nevoie să vrem să facem, să creăm iniţial acea formă-gând care să angreneze, în mersul ei spre materializare, energiile necesare pentru a concretiza aceea idee. 

Fără voinţă, gândurile noastre, ideile noastre rămân doar nişte emisii cerebrale care sunt doar în faza de potenţial şi vor rămâne aşa până în momentul în care ne hotărâm să ne îndreptăm către ele. Vă daţi seama câte astfel de gânduri, care s-ar putea concretiza, emitem într-o viaţa întreagă? Vă daţi seama câte altele am emis în alte vieţi şi ele au rămas în acelaşi stadiu? 

De multe ori venim să concretizăm acele lucruri pe care nu le-am concretizat altă dată, bineînţeles adaptate la realitatea vieţii actuale. Venim să învăţăm să ne manifestăm voinţa, să nu o mai cedăm în favoarea voinţei celorlalţi. Mai devreme sau mai târziu tot vom ajunge să manifestăm rolul de creator, iar acest rol se bazează pe voinţă, iar voinţa se bazează pe curajul de a începe şi pe Iubirea de Sine care ne învaţă că merităm să ni se întâmple şi lucruri bune în viaţa noastră, că suntem capabili să creăm şi că nu este nevoie să depindem de altcineva, atâta timp cât ne raportăm la Univers şi Divinitate.

De fapt, asta ne arată cel de al treilea nivel din mandala de astăzi, că este nevoie să îmbinăm voinţa care declanşează lucrurile, cu mentalul care gândeşte modul în care le punem în scenă, totul sub ghidarea caldă a Universului. O armonizare a acestor trei elemente, fiecare la locul său, ne permite să manifestăm o viaţă echilibrată, precum şi rolul de Creator.

Comunicarea indirectă este şi ea favorizată astăzi, mai ales pentru cei care o au de manifestat şi care au de trecut astăzi peste obstacolele care îi împiedică să o manifeste din plin. Putem înţelege astăzi ce anume din nou ne ţine să scriem, să pictăm, să desenăm, să cântăm, să fotografiem, să sculptăm etc. Sunt rezistenţele noastre care ne ţin într-o permanentă nefericire, pentru că, din păcate, ne-am învăţat cu nefericirea şi, căutăm astfel să o manifestăm cât mai des.

Indiferent de modalitatea prin care ne manifestăm comunicarea indirectă, dacă totuşi avem reţineri să o manifestăm, va fi nevoie să începem să lucrăm la schimbarea tiparului şi să facem acel lucru, în fiecare zi, crescând treptat timpul alocat, până în momentul în care începem să simţim bucuria de face acel lucru. Ea, bucuria, cu siguranţă va apărea, dar este nevoie ca noi să săpăm după ea şi să o scoatem la suprafaţă, iar astăzi este o zi potrivită pentru a face acest lucru, pentru că este o zi în care avem curajul să spunem "STOP" la ceea ce a fost şi să schimbăm lucrurile.

Să folosim "focul" din centru mandalei pentru a "arde" toate blocajele interioare şi "sparge" toate zidurile care ne îngrădesc şi ne izolează de ceea ce ne face fericiţi.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu