sâmbătă, 14 aprilie 2018

14.04.2018

Provocarea zilei de astăzi este tocmai păstrarea echilibrului dintre Sufletul şi mentalul nostru.

Pe de o parte, avem în centrul mandalei, energia iubirii care ne poate ajuta să ne ridicăm deasupra tuturor problemelor şi să le vedem ca provocări, care ne poate aduce linişte şi calm, care ne poate ajuta să ne manifestăm creativitatea.

Pe de cealaltă parte, avem nivelul trei, unde roşul se îmbină cu rozul, iar acest lucru diferă de la persoană la persoană, dacă se întâmplă într-un mod armonios sau nu, dacă ne ajută să construim ceva această combinaţie sau, dimpotrivă, dărâmăm tot.

Puţină mişcare fizică nu ar strica astăzi, tocmai pentru a consuma roşul de pe nivelul trei. La fel de bine am putem transmuta energia sexuală. Ideea este de a-i da mentalului vitalitate, nu un foc aprins care să-l facă să se aprindă şi mai tare.

Ca vibraţie, ziua de astăzi este una de 11 sau 2 şi numai de noi depinde pe care dintre ele alegem să o manifestăm. Putem fie să înţelegem lucrurile în ansamblul lor, să le vedem în perspectivă, să le vedem ca şi cum le-am privi dintr-un turn înalt, înțelegând mai bine peisajul sau putem să ne "supărăm pe sat", cum se zice, să nu ne convină nimic şi să "clocim" încontinuu tot felul de scenarii mentale pesimiste. 

Aşa că avem de ales. De noi depinde ce alegem.

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu