marți, 10 aprilie 2018

10.04.2018

Păşim astăzi în cea de a doua decadă a lunii aprilie, iar provocarea noastră pentru astăzi este curajul de a comunica, curajul de a transmite, mai ales prin scris, cunoştinţele noastre şi concluziile la care am ajuns până în acest moment. 

Un inel mare de vindecare se formează la jumătatea mandalei de astăzi, iar acest inel este susţinut de către Univers, prin ghidare Sa.

Este de asemenea, o zi în care să învăţăm să ne creăm limite, chiar dacă am mai făcut-o şi altă dată. O s-o facem de fiecare dată până când va deveni parte din noi şi din creşterea noastră, pentru că atâta timp cât nu suntem compleţi, cât suntem împrăştiaţi în mai multe locuri, iar gândurile noastre sunt risipite către tot felul de idei, persoane, situaţii, locuri etc., atâta timp cât noi nu suntem concentraţi nu vom reuşi să determinăm şi să ne focalizăm pe ceva anume.

Aşa că primul şi primul lucru pe care îl avem de făcut este să ne readucem aici şi acum, să ne stabilim limitele şi să facem curăţenie printre activităţile noastre, printre persoanele de lângă noi. Este posibil ca, iniţial să ne simţim temători, de aceea este nevoie să lucrăm la întărirea aurei noastre, fie printr-o tehnică energetică pe care o cunoaştem sau pur şi simplu prin vizualizare, până în momentul în care ne simţim stăpâni pe noi înşine şi teama dispare.

Din acest moment, avem o bază solidă de lucru şi putem începe să transmitem, prin scris, ceea ce avem de transmis, pentru că ne simţim curajoşi şi atunci nu o să stăm la fiecare frază să ne întrebăm ce o să zică ceilalţi despre noi şi despre ideile noastre. În acest mod, ajutăm la vindecarea celorlalţi, dar şi o noastră, pentru că, dacă ne lăsăm liberi, ideile vor veni curate şi limpezi, aducând rezolvare tocmai acelor probleme cu care ne confruntăm acum, chiar dacă le-am conştientizat sau nu. Important este ca noi să creăm cadrul propice ca vindecarea să se manifeste.

În momentul în care am întărit aura dăm voie Sufletului nostru să se manifeste plenar, ceea ce ne va aduce multă spontaneitate şi creativitate, plus că vom fi mult mai clari în luarea deciziilor.

De asemenea, este posibil să simţim nevoia de a ne elibera, prin scris, de încărcătura emoţională pe care o ducem, aşa că dacă este ceva ce nu poate fi spus public, să scriem pe o foaie, sau două, sau trei sau câte este nevoie, iar apoi, după ce am simţit că ne-am descărcat, să îi dăm foc şi să ne eliberăm astfel Sufletul.


Rombul de turcoaz de pe nivelul doi este o avertizare la minciună, dar în primul rând este o avertizare la propria minciună, cea pe care ne-o tot spunem nouă înşine, dar pe care nu o credem nici noi. Este momentul să ne activăm curajul şi să renunţăm la a ne mai minţi pe noi înşine.

Să folosim roşul de pe firul vieţii ca vitalitate, dar să fim şi atenţi la activităţile în care ne implicăm astăzi. Dacă intuiţia ne avertizează să stăm potoliţi, ar fi bine să o ascultăm.

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu