joi, 12 aprilie 2018

12.04.2018


Pentru astăzi avem, în centrul preocupărilor noastre, munca, mişcarea, dar şi înţelegerea elementelor subtile legate de ele. De asemenea, roşul de pe nivelul trei vine să ne ajute să înţelegem legătura dintre voinţa, vitalitatea pe care el o dă şi manifestarea concretă pe care galbenul o aduce. 

Amândouă culorile, chiar dacă nu formează unul dintre ele nouă tipare ale mandalelor, sunt complementare şi nu pot funcţiona una fără cealaltă, în manifestarea rolului nostru de Creator.

Nu putem face nimic fără voință, fără vitalitate. Nu degeaba sunt ele prezentate de roşu, de foc, pentru că ele sunt scânteia care porneşte "motorul". Această "scânteie" este care aprinde energia reprezentată de culoarea galbenă (munca) şi să o face să se transforme, să se transmute în acţiuni concrete. Dacă la o maşină nu avem scânteie la bujie, atunci nici motorul nu va porni.

De aceea, este bine să ne gândim foarte bine la ce ne folosim vitalitatea, ce facem cu energia noastră sexuală, dacă o pierdem inutil sau învăţăm să o canalizăm, să o transmutăm şi astfel să demarăm lucrurile, să le concretizăm. 

Persoanele care se lasă pradă comodităţii şi care nu concretizează o activitate, indiferent care ar fi aceea, şi care au şi roşu în mandală, au un nivel mai ridicat de nervozitate interioară, de nelinişte, pentru că acel roşu vrea să demareze, să pornească ceva şi se loveşte de zidul inactivităţii şi, atunci, se aprinde în interior şi va căuta să iasă în exterior. Va produce astfel fie nervozitate, fie o dorinţă sexuală accentuată, care cere rezolvare imediată. Dacă şi dorinţa sexuală este blocată, atunci apar probleme medicale de natură genitală. O activitate fizică ar fi permis energiei roşului să se descarce în galben şi să se transforme.

Dacă am înţeles aceste lucruri vom ştii cum să lucrăm cu ele şi le putem folosi în avantajul nostru.

Albastrul de pe nivelul doi ne ajută să concretizăm folosind energia cuvântului, sub formă de rugăciune sau afirmaţii. De asemenea, cuvântul scris, reprezentat de bleu (gri) vine şi să ajute la manifestare. 

Aşa că, astăzi, vrem-nu vrem, manifestăm sau învăţăm cum să lucrăm cu "ingredientele" pentru a determina lucrurile în viaţa noastră. Reuşim astfel să înţelegem misterul din spatele Creaţiei. Este nevoie doar de ceva atenţie şi deschidere.

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu