luni, 23 aprilie 2018

23.04.2018


O superbă zi de creaţie avem astăzi în faţa noastră, o zi a cărei energie ne stimulează să dăm, mai departe, ceea ce am primit din partea Universului, să ne materializăm darurile în folosul nostru şi al celorlalţi, dar şi pentru a ne goli şi astfel să primim noi şi noi informaţii.

Nu putem rămâne, la nesfârşit, cu informaţia în noi fără să o dăm, mai departe sub o formă sau alta, pentru că astfel ne-am îngreuna, informaţia s-ar perima (de aceea fiecare informaţie are timpul ei când să fie comunicată) şi nu ne-ar mai fi de folos nici nouă, nici celorlalţi.

De aceea tiparul în care roşul este în centru mandalei are, pe nivelul doi, culoarea bleu sau gri, ceea ce înseamnă că energia creatoare a lui roşu se transformă în creaţia lui bleu/gri. Numai că aceste lucruri există în potenţial şi este nevoie ca noi, oamenii, să le concretizăm, să le materializăm.

Numerologic, ziua are vibraţia lui 11 sau 2, funcţie de cum ştim să folosim această energie creatoare şi cum ştim să o punem la lucru în folosul nostru şi al evoluţiei noastre. Putem folosi "focul" din centrul mandalei pentru a "topi metalul" şi de a-l modela în alte forme sau, dimpotrivă, pentru a ne arde şi atunci începem să avem teamă de el.

Să vrem să creăm presupune, în primul rând, să ne asumăm rolul de creator, iar acest rol ne cheamă, în primul rând, la conștientizare, la autocunoaştere. În al doilea rând, ne cheamă să analizăm, să planificăm. În cel de al treilea rând ne cheamă să învăţăm să stăpânim energia creatoare, dar mai ales, să o modelăm. 

Iubirea de Sine este provocarea zilei, iar în funcţie de cât de mult reuşim să ne iubim pe noi înşine, ne dăm sau nu voie să fim creatori. Altfel, rămânem doar în umbra celorlalţi, veşnic dornici să facem o schimbare, dar niciodată suficient de curajoşi pentru a o determina.

Dacă avem în plan să scriem, astăzi este o zi foarte bună, pentru că Universul esta alături de noi cu multă inspiraţie şi idei creative.

Totuși, pentru a putea scrie, este nevoie să lăsăm să iasă la suprafaţă toate acele aspecte ale noastre care ne împiedică să dăm, mai departe informaţia, să creăm cu ajutorul ei. Este posibil ca tiparele vechi de tăinuire a informaţiei să existe în continuare în interiorul nostru şi să producă efecte în continuare, de aceea este nevoie să ne obiectivăm şi să vedem de ce nu vrem să dăm, mai departe, informaţia.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu