luni, 16 aprilie 2018

16.04.2018


Aşa cum o lampă cu ultraviolete ne ajută să vedem lucruri care nu pot fi percepute cu ochiul liber, aşa şi roşul de astăzi vine să scoată la lumină acele aspecte ale noastre pe care nu le putem vedea mereu.

Astăzi, suntem ca într-un experiment controlat, în sensul că chiar dacă ies la suprafaţă aceste aspecte care nu sunt cele mai plăcute pentru noi, totuşi ele nu sunt lăsate de către Univers să se manifeste în deplinătatea lor, pentru că astăzi Universul doreşte ca noi să le aflăm şi să lucrăm cu ele, să le vindecăm, să le integrăm. 

De aceea, ar fi bine să nu trecem indiferenţi pe lângă ele, să le ignorăm, pentru că ceea ce nu facem astăzi va veni peste noi tocmai atunci când vom avea foarte multe lucruri de rezolvat într-o perioadă scurtă de timp.

Să fim, aşadar, observatori neutri la toate grijile şi gândurile de teamă care ne trec prin minte, să le lăsăm să treacă mai departe, dar să reţinem ideea de la care au izvorât pentru că acolo este ceva de rezolvat. Ele vor dispărea în momentul în care vom avea grijă de aura noastră, pentru că ne vom simţi limitele şi nu vom mai avea sentimentul că nu putem gestiona lucrurile, că nu suntem în siguranţă, dar este bine să le cunoaştem pentru că ele ne ajută să descoperim ce anume avem dezechilibrat în interiorul nostru. Numai după ce le-am aflat ar fi, de preferat, să ne refacem aura şi să începem să lucrăm la rezolvarea lor.

Să folosim rugăciunea pentru a ne linişti şi pentru a ne putea detaşa, dar mai ales să avem credinţa că putem trece peste toate temerile noastre interioare, că ele sunt, de fapt, iluzii de care putem scăpa oricând, dacă ne ducem către ele şi nu ne lăsăm copleşiţi de ele.

Să fim atenţi la ceea ce nu vrem să spunem astăzi, la ceea ce ascundem, dar mai ales să înţelegem de ce nu vrem să dăm drumul informaţiei. Să fim atenţi la tiroida noastră.

Dacă eşti interesat(ă) de modul în care se interpretează mandalele, te aşteptăm la curs:
https://www.facebook.com/events/226172344611773/


P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Un comentariu: