marți, 28 februarie 2017

28.02.2017


O superbă configuraţie pentru sfârşitul lunii.

Energia iubirii vine să ne ajute să iertăm tot ceea ce nu am putut ierta luna aceasta, vine să ne ajute să trecem peste lucrurile pe care le considerăm ireconciliabile şi ne aduce aminte că este nevoie să ne împăcăm cu tot ceea ce ni s-a întâmplat, să acceptăm că, în final, a fost pentru creşterea noastră spirituală, pentru a ne întări şi a putea face faţă viitoarelor provocări pe care viaţa ni le va face.

Tot cu iubire ajungem să ne exprimăm astăzi, să vorbim celorlalţi din suflet, iar prezentările noastre vor fi, cu siguranţă, foarte apreciate şi urmărite. Totul este să nu cădem pradă lenei. Să demarăm de îndată ce ne vine ideea, tocmai pentru a trece peste acest prag al comodităţii.

Meditaţia şi rugăciunea se susţin reciproc şi utilizarea lor ne ajută să trecem mult mai uşor prin momentele mai dificile ale zilei, să atenuăm sau chiar să îndepărtăm lecţiile mai dure, prin trecerea pe o frecvenţă energetică superioară.

Să folosim, aşadar, meditaţia pentru a primi mesajele pe care Universul ni le transmite. Să dăm voie intuiţiei să se manifeste, iar noi putem să exprimăm, prin intermediul artei, mesajele primite. 

Putem să continuăm activitatea de vindecare începută ieri, însă astăzi vom folosi iubirea, atât pentru propria vindecare, cât şi pentru ceilalţi. Vom înţelege, în final, modul în care iubirea facilitează şi grăbeşte procesul de vindecare.

Rămânând tot în zona iubirii, vom avea ca provocare iubirea pe care o avem referitor la bani. Este un bun test, pentru că ne arată şi nouă unde greşim faţă de bani.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu