sâmbătă, 10 martie 2018

10.03.2018


Iubirea, în general şi cea de Sine, în special, este tema principală a lunii martie şi, în special în această lună, ea vine să ne "răscolească" trecutul, aducându-l din nou în faţa noastră, punându-ne, din nou, în situaţiile din trecut în care nu ne-am iubit pe noi înşine şi în care am acceptat compromisul.

Totul se întâmplă tocmai pentru a ne elibera de acele momente   care, chiar dacă au fost în urmă cu mulţi ani, ele încă ne mai influenţează viaţa noastră prezentă, pentru că acolo au rămas urme ale neiubirii de Sine, au rămas iertări şi toate sunt asemenea unui foc mocnit, care nu s-a stins şi care creează mereu fum.

Ziua de astăzi ne aduce energia vindecătoare tocmai pentru a ne ajuta să ne eliberăm de acele momente, să ne iertăm pentru deciziile de atunci, pentru că oricum nu le mai putem întoarce, să stingem focul care mai mocneşte şi să ne luăm înapoi energia lăsată acolo, pentru a o putea folosi în evoluţia noastră.

Suntem provocaţi să avem curajul să credem că ni se pot întâmpla şi lucruri frumoase, că putem face lucrurile să se întâmple şi că suntem suficienți de puternici, dacă alegem să ne "scuturăm" de tot ceea ce ne blochează. Tot ceea ce avem de făcut este să ne lăsăm liberi şi să îndepărtăm, cu iubire, toate acele situaţii din trecutul nostru care ne ţin prizonieri şi care, astfel, ne influențează prezentul şi nu îi dau voie să se manifeste conform programului nostru de evoluţie.

Astăzi avem zi de rugăciune şi meditaţi, fiecare după cum rezonează, aşa că, în rugăciune sau în meditaţie, să aducem evenimentele din trecut pe care ni le amintim şi să vedem unde avem ceva de iertat şi de eliberat. Iar dacă ni se pare greu să facem acest lucru, să vedem unde ne-a adus decizia pe care am luat-o atunci, şi pe care nu o mai putem întoarce, pentru că, cu siguranţă, ne-a adus şi lucruri bune. 

Trecutul nu-l mai putem schimba, însă putem schimba tipul de energie pe care el ne-o trimite de acolo şi prin care ne influențează prezentul şi, automat şi viitorul. 

Este posibil să descoperim, în trecutul nostru, proiecte pe care le-am îngropat prematur şi care, acum, pot fi reluate şi duse până la capăt. Este posibil ca acum să avem toată experienţa necesară realizării lor, dar mai ales, să avem determinarea de care este nevoie pentru a le concretiza.

Da, nu întotdeauna este plăcut să scormonim prin trecutul nostru însă, de fiecare dată când o facem, mai eliberăm ceva de acolo şi care ne schimbă viaţa noastră. Dacă nu o facem, vom rămâne cu o serie de amintiri frumoase sau urâte, care ne blochează energetic şi care nu ne dau voie să evoluăm.

Şi, dacă tot este zi de manifestare prin artă, am putea portretiza aceste lucruri printr-un desen sau pictură sau orice mijloc prin care noi ne exprimăm. Cu siguranţă ne va ajuta să ne vindecăm şi, cine ştie, poate astfel îi ajutăm şi pe ceilalţi. 

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu