luni, 5 martie 2018

5.03.2018


Una dintre cele mai importante legi ale Universului este Legea Echilibrului, iar atunci când echilibrul nu este prezent, ba mai mult, lipsa sa creează probleme pe mai multe planuri, atunci Universul intervine şi echilibrează lucrurile, ceea ce, pentru noi cei care eram în dezechilibru, nu este întotdeauna cel mai plăcut.

Nu este plăcut pentru că ne arată că, de fapt, direcţia în care noi tot am investit efort şi energie, nu este cea mai bună sau, am abuzat prea mult de mijloacele pe care le-am folosit. Aşa cum avem nevoie de diversitate în alimentaţie, aşa avem nevoie şi de diversitate în activităţile pe care le realizăm în viaţă, în mijloacele pe care le folosim. Altfel, am rămâne ataşaţi de un fel de mâncare, de un anumit instrument, de un anumit mod de a face lucrurile şi aceste lucru, cu siguranţă, nu este pe placul Universului, care urmăreşte evoluţia noastră, iar evoluţia înseamnă şi diversitate, înseamnă echilibru.

Astăzi avem provocarea echilibrului, iar energia vindecătoare din centrul mandalei vine să ne ajute să echilibrăm lucrurile în viaţa noastră, să începem să descoperim şi celelalte mijloace pe care le avem la dispoziţie, să începem să acordăm timp şi altor activități din viaţa noastră.

Numai că, pentru a face acest lucru, este nevoie de curaj, iar ziua de astăzi ne sprijină din plin la aceste capitol, important este ca noi să ni-l asumăm, noi să avem intenţia de a ieşi din ţarcul nostru de confort şi de a vrea să facem o schimbare care, chiar dacă la nivel mental nu pare prea optimistă, în perspectivă universul ştie pentru ce anume ne ajută să o facem.

Fie că vorbim de echilibrul între timpul de muncă şi cel acordat activităţilor de relaxare şi de dezvoltare personală, fie că vorbim de echilibrul alimentar, fie că vorbim de obţinerea echilibrului alimentar, a celui dintre minte şi Suflet şi multe alte zone în care putem aduce echilibrul, astăzi avem suficient curaj să începem să lucrăm la acest echilibru, iar în zilele următoare vom vedea rezultatul. Important este să începem.

Să fim atenţi la intuiţie astăzi, să fim atenţi la mental şi la ce tipare rulează, pentru că este posibil să nu fie încântat de ideea de a aduce echilibrul în viaţa noastră, dar mai ales să fim atenţi la neiubirea de Sine, deoarece este nevoie să ne iubim pe noi înşine pentru a realiza că, de fapt, avem nevoie de o schimbare care să ne echilibreze.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu