joi, 22 martie 2018

22.03.2018


Zi de informaţii astăzi, de pus lucrurile cap la cap, de discutat la rece cu Universul şi de văzut unde mai avem de lucrat cu noi înşine, unde greşim faţă de Univers şi faţă de misiunea pe care o avem.

Este nevoie de mult calm astăzi pentru a putea primi cu detaşare aceste informaţii, mai ales dacă noi credeam că facem lucrurile într-un anumit fel şi, în realitate, nu este aşa cum credem noi.

Indiferent de conștientizările pe care le avem astăzi, să rămânem neutri ca şi atitudine şi să vedem ce avem de făcut în continuare, pentru că dacă este ceva ce nu am făcut până în acest moment, a ne enerva şi învinui nu ne ajută cu nimic şi nici nu rezolvă situaţia în locul nostru. Să mulţumim Universului pentru faptul să ne-a dat accesul la aceste informaţii, pentru că altfel le-am fi aflat mult mai târziu, când nu mai puteam schimba nimic.

Primim informații care ne pot ajuta să evoluăm, să trecem la un alt nivel, care ne pot ajuta să ne reorganizăm, să ieşim din schemele în care s-a derulat viaţa noastră până în acest moment. Vibraţia zilei ne ajută să vedem cum ne pot ajuta aceste informaţii în viitor şi ce schimbări pot aduce în viaţa noastră.

Este un bun moment să ne punem, cu totul, la dispoziţia Universului, să ne lăsăm ghidaţi către ceea ce Universul vrea să realizeze prin noi, fără a mai face noi prea multe calcule.

Să fim atenţi la informaţiile pe care le primim şi pe care le avem de dat mai departe, mai ales prin scris, deoarece ele ajută la vindecarea celorlalţi şi, dacă le ţinem la noi şi nu le dăm drumul, atunci îi privăm pe ceilalţi de această vindecare.

Să folosim rugăciunea pentru a ne linişti mentalul şi pentru a ne ridica vibraţia şi pentru a permite astfel, intuiţiei, să ne aducă informaţiile care ne sunt adresate. Să fim atenţi la informaţiile care se repetă în jurul nostru, pentru că înseamnă că nu vrem să le auzim şi fugim de ele.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu