vineri, 2 martie 2018

2.03.2018


Ieri am avut, în centru, energie creatoare, iar astăzi avem creaţia în sine, modul concret în care o punem la treabă şi creăm cu ajutorul ei. Amândouă sunt complementare şi folosite cu înţelepciune ne ajută să concretizăm lucrurile în viaţă noastră.

Mâine vom avea întâlnire cu Universul, iar unul dintre punctele pe care le vom discuta va fi exact modul în care reuşim să ne jucăm rolul de creator, pe care îl manifestăm astăzi. 

Aşa că astăzi este un bun prilej să arătăm Universului ceea ce am înţeles noi din rolul de creator, să arătăm concret că ştim cum să-l jucăm şi că ştim să ne mobilizăm toate forţele potenţiale pe care le avem pentru a ne realiza misiunea noastră.

Este o zi foarte bună în care să începem să punem limite, în care să ne definim pe noi şi drumul nostru fără a ne mai lăsaţi influențați din exterior şi fără a ne mai lăsa atraşi în planurile altora. Este o zi în care ne aducem înapoi energia noastră, din toate locurile în care am lăsat-o şi abandonat-o tocmai pentru a ne da o putere şi mai mare şi a putea concretiza planurile noastre.

Apropo de planuri, este o zi foarte bună pentru scris un plan, de afaceri sau nu, mai simplu sau mai complex, dar care să ne servească ca şi reper şi pe care să-l modificăm atunci când situaţia o cere. Important este să-l scriem, pentru că, altfel, cu greu îl materializăm şi cu greu putem vedea obiectivitatea sa. Dacă îl ţinem doar în mintea noastră, atunci nu vom putea vedea niciodată obstacolele care pot apărea, pentru că mintea noastră va urmări să-i dea o aură de perfecţiune, deoarece este produsul ei. Odată scris, putem primi tot felul de intuiţii pe care să le notăm şi pe care mentalul nostru le-ar fi blocat.

De asemenea, astăzi ne ocupăm de calea noastră spirituală, de îmbunătăţirea ei şi de realizarea a noi activităţi care să ne dezvolte spiritual.

Scrisul ne eliberează astăzi de multe lucruri pe care le-am ţinut în interiorul nostru, de toată această informaţie pe care o cărăm după noi şi care are nevoie să fie cunoscută şi de către ceilalţi, aşa că am putea pune bazele, dacă nu am făcut-o deja, a unui blog sau chiar a unei cărţi, fiecare după cum are curaj. :)

Rugăciunea ne oferă protecţia astăzi prin faptul că ajută la calmarea mentalului şi la evitarea inflamării sale. Ne ajută să ne menţinem vibraţia şi să ne păstrăm controlul atunci când lucrurile nu merg în direcţia dorită sau când informaţia primită ne debusolează.

Să fim atenţi la tiroidă, iar scrisul este o modalitate prin care o putem vindeca. 

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #numerologie, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu