sâmbătă, 24 martie 2018

24.03.2018


O zi veritabilă de vindecare, mai ales dacă alegem să funcţionăm la capacitate întreagă, dacă alegem să fim sus ca vibraţie şi să nu ne lăsăm traşi în jos de nimeni şi de nimic.

Este o zi în care suntem provocaţi să urcăm în turnul de control al nostru şi, de acolo, să vedem lucrurile mult mai bine şi să luăm deciziile în consecinţă.

Fiind acolo, sus, ne putem înţelege mult mai bine viaţa noastră şi putem vedea mult mai clar aspectele la care avem de lucrat, cele pe care le avem de vindecat.

Rugăciunea ne ajută astăzi să urcăm acolo, pentru că ne permite să ne creştem vibraţia şi să o menţinem. De asemenea, ne ajută mentalul să rămână pe frecvenţa optimă pentru noi şi pentru a ne sprijini în ceea ce avem de creat.

Partea noastră artistică iese mai mult la suprafaţă astăzi şi ne provoacă să ne jucăm, să folosim culorile pentru a ne exprima şi pentru a da viaţă trăirilor noastre interioare. Ne ajută Sufletul să-şi manifeste creativitatea şi să se bucure de creaţia sa. 

Să ne dăm, aşadar, voie să visăm, să ne dăm voie să ne înălţăm şi, de acolo de sus, să aducem aici idei noi cărora să le dăm viaţă.

Şi, dacă ne propunem să trecem peste comoditate, astăzi reuşim să şi scriem. Poate avem curajul să începem să scriem. Nu de alta, dar am întâlnit multe peroane care au multe idei şi scriu chiar foarte frumos, numai că le lipseşte curajul să o facă şi nu ajung niciodată să-şi exprime ideile frumoase pe care le au şi astfel nu ajung să fie inspiraţie pentru ceilalţi. Putem începe oricând cu un blog, asta dacă ne hotărâm să nu mai ridicăm zeci de ziduri în faţa noastră, ascunzându-ne fricile în spatele lor.

Din păcate visăm mult mai puţin şi luăm de-a gata toată informaţia pe care o primim, fără a mai discerne ce este bun şi ce nu, timp în care credem că ceilalţi sunt mai cu moţ şi noi suntem undeva acolo jos. Când vom reîncepe să visăm şi să avem încredere în visul nostru, vom începe să ne ridicăm. 

Putem începe de astăzi. De noi depinde cât de mult vrem să facem acest lucru. De noi depinde ...

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu