miercuri, 21 martie 2018

21.03.2018


Astăzi, Universul ne pune în faţa noastră un mare "loc de joacă" şi o cutie mare de "jucării", urmărind astfel să ne readucă bucuria jocului, o bucurie sinceră din care se naşte creativitatea noastră.

De fapt, dorinţa Universului este să ne reamintească faptul că viaţa este un joc şi aşa ar fi bine să ne raportăm la ea, pentru că jucându-ne vom simţi bucurie şi vom dori să ne jucăm mai mult, fără a ne simţi obosiţi sau plictisiţi.

Bine, acum s-ar putea să fie unii care să sară şi să spună că nu ne putem juca cu viaţa, pentru că este nevoie de seriozitate. Când mă refer la jocul vieţii, nu mă refer la a ne bate joc de viaţa noastră, pentru că, atunci când ne jucăm, sau când ne jucam (pentru că se pare că am uitat şi am fugit repede să fim serioşi), noi nu ne batem joc şi facem lucrurile în mod serios, dar fără a ne pierde bucuria şi dorinţa de a explora. Acest este jocul real, iar "seriozitatea" cu care ni se scoate ochi de multe ori nu este altceva decât un paravan pentru a se ascunde toate temerile şi tiparele.

Ne punem în spatele acestei "seriozităţi" toate frustrările noastre, toată comoditatea şi lipsa de dorinţă de viaţă, supărarea pe Dumnezeu că ne-a trimis din nou aici, când era aşa de bine acolo Sus. Şi, din păcate, pentru că ne-am tăiat singuri aripile, acum căutăm să le tăiem şi pe ale celorlalţi de lângă noi, iar primii expuşi sunt copii, fie ai noştri, fie cei pe care îi educăm. 

De aceea, Universul, ne expune la astfel de zile în care să ne reamintim bucuria jocului şi să aducem această bucurie în tot ceea ce facem în viaţa noastră. Este timpul să ieşim din acest egoism în care ne-am autoizolat şi jucăm rolul fetiţei care l-a luat pe "NU" în braţe şi să ne deschidem către bucuria de trăi şi de a crea.

Jocul la care suntem provocaţi astăzi este cel care ne ajută să cream, să ne manifestăm rolul de creator, este cel care ne ajută să ne vindecăm, pentru că el aduce bucurie şi bucuria atrage după sine altă bucurie şi ne mută pe alte linii de vibraţie. Avem deschidere către scris, către artă, către creativitate, numai că este nevoie să ne şi ducem către ele. Degeaba se deschide o uşă favorabilă nouă dacă noi refuzăm să intrăm.

Curajul nostru este stimulat astăzi, dar pentru a-l putea manifesta plenar este nevoie, în primul rând să ne consolidăm aura, pentru a da voie Sufletului nostru să se simtă în siguranţă şi să-şi poată manifesta, în totalitate, creativitatea. De asemenea, un Suflet puternic face mult mai bine faţă unul mental care doreşte să controleze lucrurile.

În privinţa mentalului, provocarea sa este aceea de a rămâne optimist, de evita scenariile pesimiste care pot scădea vibraţia.

Relaţia noastră cu banii se poate transforma astăzi, dacă ne dăm voie să înţelegem anumite aspecte legate de ei, dacă ne obiectivăm şi vedem unde anume greşim faţă de ei. Frica faţă de ei, faţă de puterea pe care ne-o dau, faţă de lipsa lor, cheltuirea excesivă pe lucrurile de care nu aveam cu adevărat nevoie, zgârcenia, dezinteresul total faţă de ei etc. sunt numai câteva dintre semnele unei relaţii dezechilibrate cu banii. 

Banii vin acolo unde bucurie, acolo unde sunt primiţi cu veselie, nu unde este teamă de a lucra cu ei. Poate a venit momentul să ne uităm la ei în alt fel, să începem să-i apreciem mai mult, chiar dacă nu sunt foarte mulţi, dar bucuria pe care o avem la adresa celor care sunt va atrage, la un moment-dat, în funcţie de cât de mult reuşim să păstrăm această bucurie, mai mulţi bani. Totul este să ne deschidem să-i primim şi să ne bucurăm de fiecare dată când îi dăm pentru că numai astfel vom atrage mai mulţi bani.

Să ne deschidem Sufletul către viaţă şi să ne dăm voie să ne jucăm, dar mai ales să avem curajul să ne jucăm, indiferent de părerile celorlalţi. A sosit momentul să ieşim din rând, să dăm o însemnătate existenței noastre.

Să ne jucăm şi să explorăm. De noi depinde cât de mult vrem să ne implicăm.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu