marți, 20 martie 2018

20.03.2018


Astăzi este despre noi şi despre creşterea noastră, despre limitele pe care este nevoie să ni le creăm pentru a putea fi noi înşine.

Astăzi ne îndreptăm către interiorul nostru şi căutăm să ne dezvoltăm de acolo, să identificăm şi să activăm darurile cu care am venit şi care ne pot ajuta să creştem.

Poate nu înţelegem în totalitate rolul pe care am venit să îl jucăm, dar, cu siguranţă, dacă ne uităm atent la noi şi ne analizăm viaţa vom observa că, întotdeauna, am fost buni la ceva, am excelat în acel domeniu, dar de cele mai multe ori, nu i-am dat importanţă şi am căutat tot timpul să ne ducem către altceva, din exterior, care ni se părea mult mai atractiv, mai uşor de realizat şi care, în potenţial, ne aducea mai multe beneficii. Şi am pornit pe acel drum şi am mers, şi am mers şi potenţialul pe care îl vedeam o dată se îndepărta tot mai mult. De multe ori am avut intuiţia să abandonăm acest drum şi să facem acel lucru la care ne pricepeam cel mai bine, numai că ideea abandonului era ca o înfrângere pentru noi, pentru că noi vroiam neapărat să câştigăm această bătălie al cărei final era, de fapt, o himeră.

Aşa că, dacă în ultimul timp am ajuns la concluzia că drumul pe care mergem este o himeră şi nu ne reprezintă deloc, iar Sufletul nostru nu este deloc fericit cu acest traseu, poate a venit momentul să facem o schimbare, să ne uităm în interiorul nostru şi să dăm voie acelor lucruri, la care ne pricepeam cel mai bine, să iasă la suprafaţă şi să înflorească. Să orientăm "focul" din mandala de astăzi către creşterea lor.

Limitele de care vorbeam mai sus au în vedere concentrarea noastră pe ceea ce ne aduce bucurie şi ne dezvoltă şi evitarea risipirii energiei noastre în activităţi care, doar la prima vedere ne par benefici, în realitate ele reprezentând adevărate iluzii.

Suntem provocaţi astăzi să nu mai minţim, dar mai ales, să nu ne mai minţim, să ieşim din iluziile în care trăim şi să vedem adevărul legat de viaţa noastră, să privim totul aşa cum este, nu cum am vrea noi să fie. 

Cu siguranţă, făcând acest lucru, Sufletul nostru se va simţi mult mai eliberat şi ne va putea ajuta să ne materializăm darurile.

Este mult mental în mandala de astăzi, dar cred că a venit timpul să-l facem să asculte de noi, să intre în slujba noastră, să înveţe care sunt limitele până unde are voie să se întindă.

Limitele pe care le creăm astăzi au în vedere şi relaţiile cu ceilalţi, mai ales dacă acestea ne sunt defavorabile nouă şi misiunii noastre. Poate, de-a lungul timpului, am dat voie celorlalți să intre, viaţa noastră, mai mult decât era cazul, iar acum a venit timpul să delimităm clar lucrurile, chiar dacă nu va fi pe placul lor. Este timpul să nu ne mai lăsăm parazitaţi şi să ne luăm energia înapoi.

Orice schimbare pe care o facem va primi opoziţie, atât din exterior, cât şi din interior, însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunţăm. Până la urmă, toate aceste obstacole nu vin decât să ne testeze voinţa.

P.S. Dacă eşti interesat(ă) de interpretarea mandalei tale personale, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu