vineri, 30 martie 2018

30.03.2018


Energia caldă a iubirii ne vesteşte începerea celei de a doua perioade speciale din an. Vor fi unsprezece zile în care vom experimenta toate tiparele din mandale, fiecare venind să ne scoată la suprafaţă aspectele ascunse ale noastre care au nevoie de vindecare.

Iubirea este cea care dă tonul astăzi şi tot ea va fi cea care va încheia această perioadă. Ea este, într-un fel, garantul că tot ceea ce se va întâmpla pe parcursul acestei perioade va fi în Legea Iubirii şi spre binele nostru cel mai înalt, pentru creșterea şi evoluţia noastră.

Astăzi, iubirea vine să ne ajute să ne manifestăm curajul, să luăm deciziile pe care le-am tot amânat din teamă, să spunem lucrurilor pe nume, să luăm atitudine, să începem să ne ridicăm, să nu mai lăsăm pe alţii să decidă pentru noi.

Să nu uităm că manifestarea curajului este influenţată direct de eficienţa pe care am avut-o în consolidarea aurei noastre, a modului în care ne-am creat limite şi ne-am luat înapoi puterea personală. Numai după ce am făcut aceste lucruri avem capacitatea energetică de a manifesta curajul şi de a-l folosi pentru propria evoluţie.

Aşa că astăzi este un bun moment să începem schimbările pe care ni le-am propus de mult, dacă dorim, bineînţeles. Nu ne obliga nimeni să ieşim din tipare, dacă nu vrem, Universul nu face altceva decât să ne deschidă drumul şi să ni-l arate. dacă mergem sau nu pe el, este alegerea noastră.

Şi, pentru că este o zi în care suntem atenţionaţi să spunem adevărul, ar fi bine să începem să facem acest lucru cu noi înşine, cu viaţa noastră şi cu ceea ce vrem să facem cu ea, cum vrem să arate, ce anume vrem să experimentăm, unde vrem să ajungem etc. Nu înseamnă că ne învinuim pentru ceea ce am făcut, ci că începem să ne cunoaştem mai bine şi că acceptăm ceea ce ne place să facem şi ceea ce nu ne place şi, în funcţie de aceste informaţii ne adaptăm deciziile pe care luăm şi drumul pe care vrem să-l urmăm.

Este o zi foarte bună pentru plimbat în natură şi ar fi indicat să o facem pentru că este multă linişte şi putem avea această discuţie cu noi într-un cadrul mult mai relaxat. Ar fi indicat să îmbrăţişăm şi un copac şi o să vedem apoi cum se schimbă perspectiva asupra vieţii noastre, pentru că suntem eliberaţi de energiile negative care ne blocau.

Mintea noastră ar fi bine să fie în modul pozitiv, pentru a da voie Sufletului să se manifeste şi să se poată exprima.

Creativitatea noastră se poate deschide ca o floare începând de astăzi şi ar fi indicat să o lăsăm să se manifeste, mai ales că toată luna aprilie va fi favorizată folosirea ei.

Să alegem să ne manifestă bucuria de trăi, să alegem să facem ce simţim la nivelul Sufletului şi să vedem, că în final, ies lucruri frumoase. Cum ar fi ca, în acest unsprezece zile să mai facem şi voia inimii? Mai schimbăm şi noi registrul.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu